Правда за Давида

1. Davor je dao do sada 360 rokova da se slučaj riješi, nije njegova krivica što se zakuvalo baš pred izbore. Mogli su to recimo krajem marta sve riješiti kad je i trebalo, pa ne bi bilo ovoga.

Po cetvrti (ili peti?) put, nikad nisam rekao da je Davor kriv za bilo sta. Poz i tebi, vidicemo kako ce se situacija razvijati i ko je bio u pravu oko cega...

2. Pa brate nije Davor kriv, ako je već toliko puta naznačio da on sam zna za krivce, a vjerujem da svi znaju, zašto niko nije reagovao? Nije Davor kriv, kriva je izvršna vlast zašto to nije riješila ranije. A da idemo u nedogled, SDS ne može sabotirati to, jer SDS trenutno nema bitna čovjeka, i Dodik se sve pita. Zašto se to odlaže u nedogled ako se nešto ne krije? Zašto ako BAJI ne može niko ništa ne istupi ispred svojih ministara i inspektora, pošalje na robiju i prizna grešku.

A da, Lukaču ne smije ni prdnuti, da ne bi iznenada bio likvidiran.

E sad stvarno poz.
    Svako mišljenje je dobrodošlo, nemojte samo trolovati, tragičan je slučaj.

3. Ne trolujem ja nikako, ali mi nije jasno da ti stvarno vjerujes da obicna sirotinja raja moze da udari na vlast. Kao sto sam i ranije spomenuo, Vucic (koji je njihov covjek, radi protiv interesa srpskog naroda pa protiv njega nema ovako organizovanih demonstracija, vec par neuspjelih pokusaja obicnih ljudi, a jebe narod neuporedivo vise nego Dodik i njegovi) cenzurise internet sajtove. Jebenu Vukajliju je sjebo, koja ne utice ni na sta u stvarnom zivotu, gde se saka nas debila sa viskom slobodnog vremena medjusobno prepucava, pa je opet to ucutko, a mislis da bi dozvolio da neko prica i dize pobune protiv njega? Naravno da ne.

4. Sledeci koji malog muju uzme za ozbiljno i krene da mu odgovara na ove gluposti, celava mu keva

5. Au jebote do kog nivoa je došla demagogija one svinje Dodika da se svaka greška vlasti, koliko god ona bila užasna, pravda pričom o tome da je on jedini koji se zalaže za RS.

6. Au jebote do kog nivoa je došla demagogija one svinje Dodika da se svaka greška vlasti, koliko god ona bila užasna, prava pričom o tome da je on jedini koji se zalaže za RS.

Nazalost, trenutno jeste. Samo pogledaj politicku scenu u RS. A ovaj metod sa pobunama je najklise nacin rusenja vlasti, primjenjen bezbroj puta u bezbroj drzava, i ljudi svaki put popuse takvu pricu.

Sledeci koji malog muju uzme za ozbiljno i krene da mu odgovara na ove gluposti, celava mu keva

Ne moras se brinuti, nemam ni ja snage vise ovde da se objasnjavam, nek vjeruje svako u ono sta zeli. Samo sam pokusao da skrenem ljudima paznju, jer ocigledno gomila njih ovde ne razumije kako funkcionisu politika, drzava i policija na Balkanu.

Pokazace se vremenom ko je bio u pravu.

7. Mujo ajd ne pisi ovakve gluposti vise, cenio sam te al lupetas opako. Ziveo si u tom RSu i znas kakva je to kurcina ovozemaljska, prosecna plata 250 maraka, taj isti dodik je okrenuo milione na bobaru i pavlovic banci i sad kao tu pricas protiv coveka ciji je sin ubijen zbog tog trulog rezima.

8. Al razumem te moras izneti svoje opsirno ali u svakom slucaju nekorektno misljenje. Ovako kad si na dodikovoj strani i strani trulog rezima, pruza ti se veca sansa da seres i da ti drugi proturece

9. taj isti dodik je okrenuo milione na bobaru i pavlovic banci i sad kao tu pricas protiv coveka ciji je sin ubijen zbog tog trulog rezima.

Nisam ja nigde poricao cinjenicu da je Dodik lopov, cak sta vise, ja sam to prvi na ovoj temi i napisao. Ali je cinjenica da Dodik ne da muslimanima da preuzmu i razjebu RS. Isto tako evo ti i autoput ovaj sto je napravio, 120 km kroz RS, bice i veci, radice se jos. Onda Laktasi, jeste da je to njegovo mjesto, ali ko je iz RS zna kako su Laktasi izgledali prije Dodika, a kako izgledaju danas. Iako je teski lopov i seljacina, Dodik ipak radi ponesto i u interesu naroda. Imas po RS i gomilu muslimana koji glasaju za njega, jer im je obezbedio sta treba. Nije on ko Vucic da samo krade i sere, i sjebava svoj narod.

I ne pricam protiv covjeka ciji je sin ubijen, vise puta sam ovde naveo da Davor Dragicevic nije nista kriv, ali da koriste i njega i njegovu nesrecu za politicke ciljeve, i da zbog toga moze lako najebati sav srpski narod u Bosni.

Al kao sto sam reko i ranije, pokazace se vremenom ko je ovde bio u pravu. Ovi protesti su skolski primjer obaranja vlasti, sto strane obavjestajne sluzbe sprovode sirom svijeta vec decenijama.

10. I ako su u svrhu obaranja vlasti, treba da do toga dodje. Ili ovako ili zescom kukom i motikom.

11. Isto tako evo ti i autoput ovaj sto je napravio, 120 km kroz RS, bice i veci, radice se jos. Onda Laktasi, jeste da je to njegovo mjesto, ali ko je iz RS zna kako su Laktasi izgledali prije Dodika, a kako izgledaju danas. Iako je teski lopov i seljacina, Dodik ipak radi ponesto i u interesu naroda.

Ovo,ovo ko kod da je na vlasti vucic,dodik,sloba opstaje zahvaljujuci ovom stavu.

12. I ako su u svrhu obaranja vlasti, treba da do toga dodje. Ili ovako ili zescom kukom i motikom.

Samo sto ti to nije kuka i motika, posten narod odlucio da mu je dosta, vec ti je to organizovano koriscenje naroda za ostvarenje licnih politickih ciljeva. Koliko je bilo pokusaja protesta protiv Vucica kod nas, ali jebiga ti ljudi nisu imali strance iza sebe, pa se za te proteste nije ni culo, niti su kad nesto postigli. A eto Davor Dragicevic sposobniji od svih drugih ljudi na Balkanu, on moze okupiti ljude, pribaviti dobro skrivane dokaze, stici i uteci i na strasnom mjestu postojati. Jeste kurca mog. A ako se ova vlast obori, pogotovo na ovaj nacin, dovesce nekog izdajnika tamo, njihovog Vucica, i svi Srbi u Bosni se mogu kolektivno jebati..

Ovo,ovo ko kod da je na vlasti vucic,dodik,sloba opstaje zahvaljujuci ovom stavu.

Osim sto Dodik ostavlja gore navedene dokaze za svoje stvaralastvo, za razliku od npr Vucica. A kad se pojavi neki bolji kandidat od Dodika, bicu i ja za to da se on rusi, ali posto ga za sad nema, onda jebiga...

13. Prvoklasna debilčina.

Pokazace se vremenom da li sam bio u pravu, do tad mi se napusi kurca.

14. "gore navedeni dokazi" - izgrađena privatna imperija u laktašima, a beograd na vodi ne valja je li

15. Beograd na vodi >>> Laktaši jebeni

16. hahaha a bukvalno,nasa sirotinja kad prodaje tu pricu NESTO URADILI ZA NAROD bar moze da se uhvati za neke stvari,ovi preko drine za 20 godina unistavanja svega moguceg dobije LAKTASE I AUTO PUT. Prekodrinska sirotinja ranga mujo je vrv najgora podanicka sirotinja u evropi.

17. Ostavite Pravosudju bejha da odradi svoje, manite se praznih prica.

18. Samo si zaboravio cinjenicu da njegov cale hoce da otkrije ko je ubica tako sto organizuje masovne proteste protiv Dodika i sadasnje vlasti. A Dodik mu je i povrh toga rekao da ce pokrenuti istragu da ustanove ko je kriv, i da se saosjeca sa njim. Kao sto sam ranije napisao, gomila njih je ubijena tako, nikad se nije ovoliko protestvovalo, nikad nisu protesti dobijali ovoliko medijskog prostora, i to gle cuda, taman pred izbore. Da ne spominjem neke osjetljivije teme, tipa cinjenicu da se ne zna zasto je mali ubijen, ko ga je ubio, i u sta se petljao, otac ko otac njega predstavlja kao sveca.

Ali cijela diskusija na stranu, ovo cijenim, ovo je ok, normalni i razumni argumenti, a ne ps stil...

A ako mu je obećao što nije rešio ubistvo do sada? Protestvovalo se po Nišu kad je ubijen Vuk Stoiljković. Mitrovićev sin nije odgovorao za ubistvo. Vi prvi potencirate da je Srpska bliža Srbiji nego Bosni, pa evo vam.

Čovek ima sasvim opravdane razloge da sam juri pravdu, jbg izgubio je dete pa neka je i sin narkoman. A to što je pred izbore... Ne verujem da je birao kad će da mu ubiju sina.

19. Син му је био чист пола године, колико су налази могли показати, за ту причу да је био на лсд-у, уваљен му је у организам два дана прије смрт:)

Још једна глупост и пропуст мурије.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.