Prijava

ma rusi su govna ko i ovi ostali. poenta je da ne volim onog sto resio da huska sranje kod mene u dvoristu, i da mi ide na kurac sto nekako niko ne vidi to.

Vidim, studira se Banon :)
E, baterija na mobu mi je kritična, a kod ortaka sam svratio na šah, nemamo punjač ovde... radio silence, jbg... A baš sam se primio kao mlad majmun, haha

licimurstvo ide na kurac. a ponajvise kad licimur se pretstavlja kao borac protiv ostalih licimura pa onda ga naivna idealisticka raja vidi kao nekog sto stvarno radi nesto iz ideala.

ameri ratuju mnogo pa su najiskusniji, ako mnogo jebeš, ne znači da umeš da jebeš
toliko su iskusni da moraju da nameštaju vojne vežbe da bi pobedili

https://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Challenge_2002

Najgori su ovi hibridi kapitalizma i socijalizma, kao što je slučaj u bivšim komunističkim i južnoameričkim državama. To je kao loše dete koje je pokupilo sve loše osobine oba roditelja, i na kraju se sve svede na populizam. U Argentini je populistička vlada davno trebalo da plati nekoliko milijardi dolara finansijskom sistemu da bi ga oživela. Naravno, populisti su skočili sa onom malagursističkom mantrom "Dajte pare narodu", podelili ogromne pare građanima, skočila inflacija i finansijski sektor otišao skroz u kurac. Mi koji smo male i nebitne države kad-tad moramo da izaberemo koja supersila bi trebalo da dobije ekskluzivnu dozvolu za jebanje nas malih, jer se onda i možemo nadati nekom materijalnom boljitku. Jebiga, nekad i sloboda gubi smisao sa praznim (ili loše napunjenim) stomakom i manjkom zuba.