Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ili to, ili je mnogo los trol. Nadam se da je ovo prvo. Vise volim gastose od losih trolova.
je li realno da u 2018. postoje ovakvi tuljani?
https://youtu.be/XjZFdB1PXNU
Кале солидно пиша по ретардима
hahahahahahah krv ti jebem kakav retard hahahahahhaha
al definitivno cela srbija gleda parove
Kako bre bajs nije sirotinjska spika haha jos malo cemo voziti letece automobile ili tako nesto a neki jos vrte pedale jebene mislim nemam nista protiv bajsa kao necega za rekreaciju ono da nedeljom sednes malo vrtis provozas se(mada nisam seo na bajs od osmog razreda fazon jer smatram da je debilno) ali da ti je bajs osnovno prevozno sredstvo ono aj bezi jebote zamisli krenes da se nadjes s nekim nesto poslovno i dodjes bajsem znojav kao e evo me gospodine izvinite sto malo kasnim spao mi lanac kod ju biznis centra sori
Naravno, ne moze bajs za svaku priliku da posluzi. Ali za mnoge stvari za koje ljudi koriste auto moze lagano da se koristi bajs i to je bolja opcija (za zdravlje, za ekologiju, za guzve u saobracaju...). Bajs nije sirotinjska spika, bar ne nuzno, jer mnogi bogati ljudi u zapadnim zemljama koriste bajs svakodnevno.
Mnogi bogati ljudi u zapadnim zemljama jebu maloletne decake u dupe tako da ti je argument invalid
Ti si rekao da je bajs sirotinjska spika. Ja kazem da nije nuzno jer mnogi bogati ljudi cesto voze bajs. I ti kazes da to nije validan argument. lol
Odgovorio sam ti na tvrdnju da je bolja opcija brt isprati makar sebe sta pises ako ne mozes mene
Bajs je zdravija opcija kako tacno? Uopste ne mora da znaci da je zdravija za svakoga jer neko mozda igra fudbal, kosarku, ide na free climbing, pliva itd tako da mu je tih 20min voznje bajsa kerov kurac
Moja tvrdnja je da je bajs opasnije prevozno sredstvo od automobila tako da samim tim da ako sebe dovodis u opasnost da bi ustedeo na gorivu ti si sirotinja.
Evo citat sta sam ja rekao.
Kao sto se iz prilozenog citata da videti, jasno sam naglasio da to sto mnogi bogati ljudi u zapadnim zemljama koriste bajs predstavlja argument za tezu da bajs nije sirotinjska spika. To je jasno iz poslednje recenice citata. A to da je bajs bolja opcija nisam pravdao time sto se bajs koristi na zapadu, vec sam samo rekao da u nekim slucajevima predstavlja bolju opciju (nisam specifikovao koji su to slucajevi, doduse).
Poenta je da ni u jednom momentu nisam doveo u korelaciju cinjenicu da mnogi bogati ljudi na zapadu koriste bajs s cinjenicom da je bajs u odredjenim situacijama bolje prevozno sredstvo.
Niti logicki sledi iz bilo cega sto sam rekao tvrdnja da "zapadnjaci koriste bajs, ergo bajs je bolji".
To je iluzija da pravo bogati koriste bajs na zapadu (sve te bogatije zemlje imaju prelošu klimu, a baš da dođeš blatnjav, mokar i raščupan posle vožnje bajsa po kiši, nećeš se dugo zadržati na poslu koji te čini bogatim, imaju prilično striktan i dres kod i način na koji smeš da dođeš na posao, kad meni u servisu računara propisuju bukvalno da trebam da budem svaki dan čist, opeglan, obrijan, namirisan, podšišan itd. možeš misliti koliko tek one na viskom položajima zezaju za sve). Bajsom realno ide sirotinja i srednja klasa koja neće/nema da daje pare na kola / bus / taksi i oni koji dobiju kintu od firme da dolaze bajsem na posao zbog neke kao jebene ekologije.
Ok, to su dve odvojene tvrdnje u istom pasusu, skapirao sam brt sve kul nemoj se znojiti.
Tvrdnja da je bajsem lakse jer ne trazis parking
Druze garaza na svakom koraku znaci parkinga ima ali se placa jelte tako da:
Vozaci bajsa = mnogo im 300rsd za 2 sata parkinga
Moja tvrdnja je da je bajs opasnije prevozno sredstvo od automobila tako da samim tim da ako sebe dovodis u opasnost da bi ustedeo na gorivu ti si sirotinja.
Za nekoga ko radi kancelarijski posao i/ili se ne krece mnogo i najveci deo dana provodi u zatvorenom, to je znacajnih dvadesetak minuta provedenih na svezem vazduhu uz kakvu-takvu fizicku aktivnost. Zamisli da sedis ili lezis ceo dan i onda i na putu do posla i nazad sedis u autu. Ako ti je motiv za voznju bajsa usteda goriva, onda jeste sirotinjska spika; ali to ne menja poentu da nije u svakom slucaju, generalno, sirotinjska spika. Naprotiv, bar u iole razvijenijim zemljama, to je sekundaran motiv, prisutan ponajvise medju studentarijom. Glavni motivi su kakva-takva fizicka aktivnost, zastita zivotne sredine i izbegavanje guzvi.
Не знам, мене жуља седиште, пре није у последње време да. Мора да је простата и шуљеви.
Sta ako picis cigarstinu dok vozis bajs?
Jel se tada ponistava zdravo dejstvo bajsa ili kako?
Treba da nosis katance i kljuceve, sunce te przi u glavu, kisnes jebeno, ruke promrznu, kola te zalivaju najsugavijom vodom na svetu sa ivice puta, na svakoj trecoj raskrsnici vidis sebe u soferci gsp-a, sanjas fapove sa pijanim vozacima, jure te kerovi lutalice...divno jedno iskustvo bajs nema sta bas gospodski ovako i za ljude sa lovom.
Poznajem vise ljudi iz Nemacke i Francuske za koje pouzdano znam da nisu sirotinja i svakodnevno koriste bajs. U Frankfurtu sam prosle godine proveo mesec dana na stipendiji za kurs jezika i profesor nemackog je dolazio bajsem. Osim ako u sirotinju ne ubrajas svakog ko u svakom momentu ne moze da priusti novi BMW, njega ne bih svrstao u sirotinju.