LIDL

1. Treba da nosis katance i kljuceve, sunce te przi u glavu, kisnes jebeno, ruke promrznu, kola te zalivaju najsugavijom vodom na svetu sa ivice puta, na svakoj trecoj raskrsnici vidis sebe u soferci gsp-a, sanjas fapove sa pijanim vozacima, jure te kerovi lutalice...divno jedno iskustvo bajs nema sta bas gospodski ovako i za ljude sa lovom.

Pa kad nemas adekvatnu opremu i infrastrukturu za bajseve. Kad imas, moze da bude prijatnije od toga.

2. Pa i taj sto je u kancu ceo dan moze da kad se doveze kuci kolima istrci pola sata, sat a ne da prozivljava agoniju koju sam gore opisao. Poenta je samo u gorivu, automobilu i odrzavanju istog jer bajs nema apsolutno ni jednu prednost kao prevozno sredstvo

3. Pa kad nemas adekvatnu opremu i infrastrukturu za bajseve. Kad imas, moze da bude prijatnije od toga.

Haha pa da baba ima kurac bila bi deda druze ne znam jesi cuo nekad tu izreku? Izvinjavam se sto nisam uz tvrdnju dodao odrednice kontinuma, vremena i prostora ali sam kapirao da ne moram da naglasim da ne mislim na 1968-u godinu ili na norvesku(lupam)

4. Pa mislio sam da pricamo generalno o tome dal je bajs sirotinjski, nevezano za mesto.

5. Uostalom, za svako prevozno sredstvo imas brda obaveza i mana, ne samo za bajs. Auto treba odrzavati, voziti na pranje, servis, jebavati se za registraciju, cekati pandure ako se cuknes, i sl.

6. Ovako momci da vam ja kazem. I ja sam vozio bajs (u mnogim prilikama) pre nego sto sam polozio. Otkako sam polozio, nekada odem cisto kardija radi, obucem se sportski sednem na bajs i izdrkavam se oznojim ko svinja umoran dodjem istusiram se i onda navecer u grad sa terencem od 3 iljade kubika. I mislim da je to najbolji spoj, bajs rekreacije radi, auto svaka druga prilika.

7. polovna kola do 7k evra su sirotinjska spika bajs nije.bajs je prakticna stvar, neko voli da ga vozi neko ne al reci da je za sirotinju je pogresno

8. Uostalom, za svako prevozno sredstvo imas brda obaveza i mana, ne samo za bajs. Auto treba odrzavati, voziti na pranje, servis, jebavati se za registraciju, cekati pandure ako se cuknes, i sl.

pa upravo to, sve mane automobila su finansijski izdaci haha ti ko sam sebi da kontriras

Istina plidu, to sam i rekao. Bajs kao bajs kapiram ali bajs kao prevozno sredstvo je sirotinjska spika

9. Realno, mnogo si veca sirotinja ako skupljas 900 evra za Punta 15 godina starog nego ako koristis do jaja bajs uz propratnu opremu. Naprosto, Punto implicira sirotilju, a bajs ostavlja otvorenim pitanje dal si sirotinja il ne. Bajs koriste i ljudi koji nemaju za hleba i najvece burzujcine.

10. Uostalom, za svako prevozno sredstvo imas brda obaveza i mana, ne samo za bajs. Auto treba odrzavati, voziti na pranje, servis, jebavati se za registraciju, cekati pandure ako se cuknes, i sl.

E pa druze ovo je poenta. Ti bukvalno ciljas na ustedu novca, pre nego na svoju sigurnost ili vreme. To bi se moglo podvuci pod sirotinjsku spiku, ne mozes vagati kao da za ovo treba placati odrzavanje pa i za kucu trebas placati racune a npr za kartonsku kutiju ne treba pa sta bi ti izabrao?

11. bajs je idealan da se covek odveze na udaljenost od 500m do 3km.imaju i oni sa korpom pa je super za pijac ili shoping.kakav bajs za rekreaciju, bolje trcanje.moze i basj ali zasto kad moze da se trci jedino ko voli da se vozi a ne razumem da neko voli da se vozi radi rekreacije 20km a pali kola da bi se odvezao 300m

12. pa upravo to, sve mane automobila su finansijski izdaci haha ti ko sam sebi da kontriras

Opet mi prebacujes nesto sto nisam rekao. Ko je spominjao finansijske izdatke? Pricao sam o cimanju. Treba da odes vamo, pa tamo, pa onamo. Da cekas birokratska sranja, da vozis auto na servis i pranje, pa da onda cimas nekog da te vrati, da cekas pandure, da cekas u guzvi i sl.

13. Aman jebote, nisam govorio o parama. Govorio sam o cimanju.

14. Pa ne cimas se kad imas pare hahaha sta pricas bre to registrovao sam auto pre neki dan nisam izasao iz dnevne sobe

15. Okej, to moj cale obavlja u kuci, pa ni ne znam. Za to sam se zajebao.

16. Dodju ljudi uzmu auto odvezu ga na tehnicki i vrate ti ga ispred kuce izvolite gospodine registracija vas je izasla 125 hiljada evo izvolite moze u evrima moze hvala lepo ne ne ne treba kusur uzdravlje

17. sto bi se cimao, zaposlis lepo vozaca pa on nek obavlja sve oko auta

18. e jebi ga sad, napraviste me na sirotinju sto celo leto, pa i sad idem bajsom svaki dan na posao, a ja izgubio 10 kila jer pola puta solidna uzbrdica, i nije mali put :)
    mislim, spojis lepo i korisno, jebe mi se sad da dolazim kuci pa da opet idem u teretanu da tamo vitlam biciklu u mestu ili da trcim. razmisljam se da nastavim dok ne padne sneg ovde.

nisu vam bas argumenti ako na poslu imas gde da se istusiras i svoju kancelariju gde imas da drzis kosulje i da se presvuces ako treba.

19. Jel znate koji super-heroj vozi bajs kao osnovno prevozno sredstvo? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.