Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
E ako je pravi neoplanta...
Odlicna tema dajte jos neke uporedne analize cena tivica i jogurta u rodicu,maksiju i lidlu da vidim jel mi se isplati da idem 5km do lidla i cekam 2h u redu. Ipak cu ustedeti 360 dinara malo li je. I ako moze jos ovih insajderskih info oni kupe jeftino a NAMA PRODAJU SKUPO ej 2 din plati a meni 21 ,sta nam rade ovi zli ljudi.
Ja sam izneverovao kad sam cuo vec sam porucio seme ljute paprike da sadim sam mrs u picku materinu govna kapitalisticka
ja bio u lidlu, isti kurac ko i ostali supermarketi, nit je nesto specijalno jeftiniji, nit ima bog zna kakvu ponudu
ima par njemackih proizvoda koje dosad nisam vidjao kod nas i koji su kul
ko ide u lidl da ustedi, taj je budala
ko ide u lidl da kupi nesto sto dosad kod nas nije bilo, moze da nabasa na neka prosecna nemacka sranja
Debilko. Poenta je koliko su se maržirali jer su mogli. Koliko su nam jebali kevu cenama. Znači sad im je neko uvalio kurac i svi spuštaju cene. Što je dobro za sve.
Eto, uprostio sam za tvoj zakržljali mozak. Mada, cenim da svejedno kupuješ podrigušu za 80din tako da tebi svejedno.
Ovo debilko je bilo za velikog bleka, al moze i pseto kad je vec tu jbg.
Ja volim i onu alpsku salamu iako podrig posle smrdi na smrt a mogu i da ne jedem nista ako nema. Ovi moji se prenemazu jbg kad sam ih razmazio.
Mislim nebitno mi je to ali eto vidimo ko zna cenu “podriguse”
glavni problem je visoka marsa u nemackoj po zakonu marza ne sme da bude veca od 10% cini mi se.ovde mogu da teraju kolko im se navije.lidl ih je vec sad jebao jako za ova tri dana ako nastavi tako jos mesec dva sa disom i ostalim govnima je gotovo
ovo je doslovn jedina stvar zbog koje sam iskreno srecan sto je lidl dosao, ta sto ce da ujebe ove domace govnare
u smrdljivom disu cekam pola sata kad nema guzve, sve neki retardi u radnji i na kasi, okrece jedan proizvod 5 minuta, najgora usluga ikad
Sta ti je svabo...
Zamisli ja znam te cene jbt.
Ako jedeš alpsku, probaj našu, vrh vrhova je.
Ljudi, nije poenta ušteda ako odeš u Lidl. Poenta je što su nas jebali cenama, što smo skuplji od Nemačke, Švedske i ostalih. Što će sad početi svi da spuštaju cene na realne.
morace da spuste ako misle da opstanu.mada bi ja licno voleo da ih pogasi i da im banka sve pokupi.nabavio sam prikolicu za dva dana idem u kg po ullje, dosta su me pljackali
Za nekog ko ima 1000 evra u nisu solidno si opterecen cenom luka.Zabole me uvo kolike su marze,ne uticem na njih a vidim lild ce oboriti 20 din,fascinantno. Kad kupujem papriku kupim koliko mi treba za taj dan,zabole me ne kupujem 80 kila jebeno. Dal cu uzeti u maksiju ili amanu ispred ulaza svejedno mi. Ne kupujem alpsku salamu al kad kupim 200 grama sunke jebe mi se ko je pravi i jel 50 din gore dole.
U lidl se isplati penzosima,ovim sa primanjem 14k dinara i ljudima koji idu u radnju dva puta mesecno i trpaju kartone mleka al takih budala znam malo.
Nece pasti cene nicega poy
Velikiblek logika.
Pre je gorivo bilo 145din, sad je 170din.
Ma šta me boli kurac, na 5l to je 125dinara
jebote koja smo sirota stoka kad lik spominje platu od soma evra kao ne znam ni ja kakvu cifru
Pa nije za poredjenje al ok. Lild ti ima neke proizveda na akciji ostalo je isto ili skuplje na kraju dodje sve na isto.
potpisujem
lidl je nesto najlepse sto se desilo u srb u zadnjih 30 god.a za te razlike u ceni 50 din za ovo 30 ono itd na godisnjem nivou puknes minimum 500e vise, sto znaci da svake god mozes da menjas vrh moblini
Aj pitaj pseta sa osmoro dece i tri žene koliko mesečno troši po marketima. Ne na hranu, na sve. Hemiju, hranu, piće, pelene i ostale kurce.
Pa od te mesečne cifre skini 20-30% koliko je Lidl jeftiniji.
osmoro? svaka čast domaćine!