LIDL

1. upravo krecem da vidim šta ima u lidlu, i to bajsem na kom sam juče zakrpio gumu lololo ns inače, javljam stanje

2. A nisu im Turci jebali čukunbabe PS baš tolko, nego Šiptari, doduše i ovi njima. Junaštvo je da ti kradeš koze i žene Albancima, a čojstvo je da podneseš to kao dobar sportista kad oni tebi to isto rade.

3. Paninaro jedi govna

4. jo su ovi likovi fireks, misterno, mali mujo.... pitam ja vas? ona najgora sirotinja nema ni crno ispod nokata a daju sebi za pravo da komentarišu na našem sajtu. alo?!?

5. LOL pa brate, ja jesam sirotinja, nisam nagora (lat. sirotinia miseria) nego ona obična što rmba sa minimalac (lat. sirotinia ordinaria), a ako je tvoj sajt ajde preduzmi nešto po tom pitanju da ne bih mogo više da komentarišem.
    Sačekaću, nije frkica...

6. naš je, nije moj, papane. a komentariši, ne smetaš ti meni, super si.

7. Na stranu sve, falio je kod nas jedan hard diskaunter. Gledam cene voća i povrća od sutra u Lidlu, krastavac 15 din a u idei 55din. Pomarandža 110din, idea 175din, jabuka 15din u idei 50din. I za paradajz je neka ogromna razlika.

To nisu robne marke pa da raspravljaš o kvalitetu, nego voće i povrće. Realno su nas drali do sad sa cenama.

Jednom, da ne pominjem koji je trgovinski lanac, mi odštampaju trebovanje a nisu primetili da su na drugoj strani marže za voće i povrće.

Majko mila, ono je bolesno bilo kolko se ugrađuju. Ostalo mi u glavi da je nabavna cena ljute papričice bila 2din a da su je prodavali po 21dinar.

8. Dace Bog da Lidl donese konkurenciju na trziste. Kapiram nece dogovarati cenu sa ideom i maxijem

9. Ma gde da dogovara cenu, Lidl ti je tata i za Deleze u evropi. A Idea tj Merkator ti je golo govance koje postoji u par jugoslovenskih republika.

Lidl šiba svoju priču i ne jebe živu silu.

10. Kapiram da ce za godinu dana prestici i ideu i maxi. Jebes ga danas prolazim pored lidla red 50m. Sad ne znam da li su cene toliko dobre ili je samo pomama za piletinu

11. daće bog da lidl donese konkurenciju na tržište.

12. linda ce da ih pogasi za 3-4 meseca.jebace zestoko ove balkanske tajkune

13. a onda će i lidl lagano da digne cene, biće još skuplje.

14. pa normalno da ce da digne cene
    i normalno da nece da bude konkurentan na trzistu gde za tim nema potrebe
    i normalno da nikad nece biti cene dovoljno niske da ovaj narod to sebi moze da priusti sa platom od citavih 35000
    ista prica bila i sa ikeom
    ikea jeste jeftina, al brt nama jedino za dz da daju

15. nece vucic to da dozvoli

16. Ikea sve samo ne jeftina. Ugao garnitura kosta 140 iljada. A mozes za 300 evra da napravis vecu i bolju

17. Ikea sve samo ne jeftina. Ugao garnitura kosta 140 iljada. A mozes za 300 evra da napravis vecu i bolju

Pa jebiga, to ne znači da nije jeftina, nego da ima stvari koje nisu jeftine. Bukvalno, neke stvari su prejeftine, neke su skupe, ali ono što je jeftino je stvarno jeftino, ranga ne možeš sam da napraviš za te pare.

18. Jeste, lidl ne voli pare i bice mnogo jeftiniji iz humanih razloga.

19. Naravno ako bude mogao skinuće nam kožu s leđa, jebe im se da budu jeftini zbog nas.

Sreća pa je konkurencija velika na malom tržištu, pa će Delez, Merkator i ostali morati da skidaju gaće. Eno po ideama k+ čajna koju im pravi Neoplanta na 499din/kg.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.