Biciklisti su govna inace, idu ti na kurac ako si pjesak, idu ti na kurac ako si vozac, jedino ako si i ti na biciklu onda ti ne smetaju. Vise puta mi se desilo da ih zamalo udarim kolima, stoka se po noci obuce u crno, sjedne na bicikl i vozi na sred puta, vidis ga tek kad ti dodje na par metara od auta. A ona svjetla na biciklu, koja su po zakonu obavezna, skoro niko od biciklista nema ili nece da koristi
Dobro je planula ova tema oko bajsa. Bajs kao bajs i rekreacija (govorim ovo 10x) nije sirotinjska ali praktikovanje bajsa kao prevoznog sredstva u cilju ustede goriva i pravdanja nekim "zdravim zivotom" je sirotiinski jbg. Opet poznajem coveka koji ima Q7 od 100k eura a koristi bajk kao odlazak na neke sastanke ali to je lik u tom fazonu samo da bi ja i drugi pricali kako on to radi.
poznajem coveka koji ima Q7 od 100k eura a koristi bajk kao odlazak na neke sastanke ali to je lik u tom fazonu samo da bi ja i drugi pricali kako on to radi.
Jel taj dolazi u Srbiju češće od jednom u 5 godina?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ako zivis u centru koji ce auto koji kurac, svuda pesice ili neki predrkani taksi boli te kurac
Bicikla je bicikla koštala 120 ili 4500 evra šta pročate to
Ма није ствар у цени, ствар је да је сулудо од бицикле правити одраз статуса у било ком смислу.
Biciklisti su govna inace, idu ti na kurac ako si pjesak, idu ti na kurac ako si vozac, jedino ako si i ti na biciklu onda ti ne smetaju. Vise puta mi se desilo da ih zamalo udarim kolima, stoka se po noci obuce u crno, sjedne na bicikl i vozi na sred puta, vidis ga tek kad ti dodje na par metara od auta. A ona svjetla na biciklu, koja su po zakonu obavezna, skoro niko od biciklista nema ili nece da koristi
Dobro je planula ova tema oko bajsa. Bajs kao bajs i rekreacija (govorim ovo 10x) nije sirotinjska ali praktikovanje bajsa kao prevoznog sredstva u cilju ustede goriva i pravdanja nekim "zdravim zivotom" je sirotiinski jbg. Opet poznajem coveka koji ima Q7 od 100k eura a koristi bajk kao odlazak na neke sastanke ali to je lik u tom fazonu samo da bi ja i drugi pricali kako on to radi.
Ovo si rekao samo da bi kao slucajno provukao to da vozis kola a ne biciklu
zasto bi neko suptilno provlacio cinjenicu da vozi kola, kao da je to sad neko dostignuce u pm?
Inace Plidu da, to je ono otprilike sto smo i ja i ps rekli
Jel taj dolazi u Srbiju češće od jednom u 5 godina?
Ova tema
https://youtu.be/yLqOF7twnXk
Čujem da je Lidl najavio popust na bicikle.
Opel Kadett na jestivo ulje > bicikl
a šta mislite o onim segvejima, jel se tako zovu?
ili hoverbord, sad mi pokazao baron, da se ide na posao
могу ли сегвеј и ховерборд узбрдо и колико? од тога вероватно зависи одговор.
dobro pitanje
Jel segvej ono kao motor al nije motor haha
сегвеј је оно што стојиш усправно држиш се и иде ако се добро сећам. не знам како подноси и лежеће пол. то исто може да буде зајебано.
Hahaha a ne to brate to je bas za decu za po parku, mislio sam na onaj kao motor samo ima tri tocka jer se plasis da ne padnes sa motora xd
https://raincoaster.files.wordpress.com/2007/05/segway-lazy-day.jpg