LIDL

1. Ako zivis u centru koji ce auto koji kurac, svuda pesice ili neki predrkani taksi boli te kurac

2. Bicikla je bicikla koštala 120 ili 4500 evra šta pročate to

3. Ма није ствар у цени, ствар је да је сулудо од бицикле правити одраз статуса у било ком смислу.

4. Biciklisti su govna inace, idu ti na kurac ako si pjesak, idu ti na kurac ako si vozac, jedino ako si i ti na biciklu onda ti ne smetaju. Vise puta mi se desilo da ih zamalo udarim kolima, stoka se po noci obuce u crno, sjedne na bicikl i vozi na sred puta, vidis ga tek kad ti dodje na par metara od auta. A ona svjetla na biciklu, koja su po zakonu obavezna, skoro niko od biciklista nema ili nece da koristi

5. Dobro je planula ova tema oko bajsa. Bajs kao bajs i rekreacija (govorim ovo 10x) nije sirotinjska ali praktikovanje bajsa kao prevoznog sredstva u cilju ustede goriva i pravdanja nekim "zdravim zivotom" je sirotiinski jbg. Opet poznajem coveka koji ima Q7 od 100k eura a koristi bajk kao odlazak na neke sastanke ali to je lik u tom fazonu samo da bi ja i drugi pricali kako on to radi.

6. Ovo si rekao samo da bi kao slucajno provukao to da vozis kola a ne biciklu

7. da bi kao slucajno provukao to da vozis kola a ne biciklu

zasto bi neko suptilno provlacio cinjenicu da vozi kola, kao da je to sad neko dostignuce u pm?

8. Inace Plidu da, to je ono otprilike sto smo i ja i ps rekli

9. poznajem coveka koji ima Q7 od 100k eura a koristi bajk kao odlazak na neke sastanke ali to je lik u tom fazonu samo da bi ja i drugi pricali kako on to radi.

Jel taj dolazi u Srbiju češće od jednom u 5 godina?

10. Čujem da je Lidl najavio popust na bicikle.

11. Opel Kadett na jestivo ulje > bicikl

12. a šta mislite o onim segvejima, jel se tako zovu?

13. ili hoverbord, sad mi pokazao baron, da se ide na posao

14. могу ли сегвеј и ховерборд узбрдо и колико? од тога вероватно зависи одговор.

15. Jel segvej ono kao motor al nije motor haha

16. сегвеј је оно што стојиш усправно држиш се и иде ако се добро сећам. не знам како подноси и лежеће пол. то исто може да буде зајебано.

17. Hahaha a ne to brate to je bas za decu za po parku, mislio sam na onaj kao motor samo ima tri tocka jer se plasis da ne padnes sa motora xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.