ovde su postali popularni elektricni trotineti. ustvari elektricno sve, bicikle, skejtrbordi kurci palci...
razmisljao se da ulozim da nadjem ljude da sastavljaju bicikle i te zajebancije u Srbiji, onda da se odradi ovde finalni test (zalepe nalepnice) i da ih prodajem ko Swiss made bicikle za 3000€ komad. i onako rade to tako sa istocnom evropom, a bio bi fin posao.
ovaj debilski sajt je oduvek bio leglo marginalnih likova kojima cure bale na usta od cudjenja kad cuju da bilo ko ima nesto ili radi nesto sto nije genericko odlazenje na posao 6 dana u nedelji za 250e ili da neko moze da pojebe vise od dve nove ribe mesecno odma bude hahah ne lazi bas bi blejao ovde da jebes hahah ne lazi kako ja ne znam nikoga ko jebe dve nove ribe mesecno pa ne znas zato sto si bednik i okruzen si bednicima
A vidim i da ti imponuje, već 3 dana ignorišem tebe i tvoje pavijanske prozivke, sad kad sam te najzad udostojio odgovora vidim da si se baš obradovao.
Posle im krivo sto su im guzice ko sofersajbna juga i niko nece da ih jebe
bohor objasnio
hahahaha najjace kad se onesvijesti na par sekundi pa opet ustane i nastavi
Biciklo nije sirotinjska spika imas ti bicikle od 4000 evra
Vozi biciklo od 20 evra
segvej zakon, obucem odijelo i metem kacigu i one štitnike za kolena i bog da me vidi, 5centi kilometar.
Imas ti i aute od 300k evra pa to ne znaci da onaj sto vozi juga nije sirotan
svi što voze juga jesu sirotinja
A ne nego voze juga sto ga vole haha
ovde su postali popularni elektricni trotineti. ustvari elektricno sve, bicikle, skejtrbordi kurci palci...
razmisljao se da ulozim da nadjem ljude da sastavljaju bicikle i te zajebancije u Srbiji, onda da se odradi ovde finalni test (zalepe nalepnice) i da ih prodajem ko Swiss made bicikle za 3000€ komad. i onako rade to tako sa istocnom evropom, a bio bi fin posao.
ovaj debilski sajt je oduvek bio leglo marginalnih likova kojima cure bale na usta od cudjenja kad cuju da bilo ko ima nesto ili radi nesto sto nije genericko odlazenje na posao 6 dana u nedelji za 250e ili da neko moze da pojebe vise od dve nove ribe mesecno odma bude hahah ne lazi bas bi blejao ovde da jebes hahah ne lazi kako ja ne znam nikoga ko jebe dve nove ribe mesecno pa ne znas zato sto si bednik i okruzen si bednicima
Kako volim kad bane pezos
Osim kad tvrdi da je ker jaci od vepra tu se nikad necemo sloziti
kurac, čevu ubio pola tema na forumu. posebno ono muzičko pitanje ta mi je bila omiljena.
Bez brige, sad će paninaro da ih sve oživi svojim lucidnim postovima.
Jedite govna svi, motokultivator je zakon prevozno sredstvo.
Ovo jeste.
što su mi se nakačio čevu, idi prati nekog drugog po forumu
Zato što ti smeta.
brate ne znam kako je ovo otišlo ovako daleko
A vidim i da ti imponuje, već 3 dana ignorišem tebe i tvoje pavijanske prozivke, sad kad sam te najzad udostojio odgovora vidim da si se baš obradovao.
Haha, daleko.
Ok.