Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Lidl se reklamira na Ispovestima xD
koga boli kurac
Hahaha
Ма нећемо ми заборавити Ше-Вуа, пре ће он пожелети да заборави нас, такав је, човек без става, избегава конфликте, могла би се подвући паралела између њега и Ђоковића у тој персоналити сфери (искључиво, да нагласим), навијач Партизана и Звезде, Јунајтеда и Ситија, Милана и Интера, на изборе не излази јер не може да заокружи све кандидате итд, замерити се некомe за њега представља пораз дипломатије и међународни скандал
Rizikujem da ovim izazovem medjunarodni skandal, ali:
Čuo sam da tvoja baba pravi sranje ajvar.
A što tebe toliko nervira moja priroda i šta bih mogao da učinim da ti pomognem? Baš mi je žao da te gledam kako se upinješ, a s druge strane ne znam čime sam te trigerovao, ili si možda tako samo malo čudan od rođenja?
Nejasni su mi ovi tvoji napadi, ne sećam se gde je to počelo.
Nadam se mirnom razrešenju situacije i da svi opet budemo dobri drugari.
Pozdrav svim ljudima dobre volje! :)))))))
Usput: od srpskih timova navijam za Zemun, manje mrzim partizan nego zvezdu, inače Hajduk Spalato je broj 1, junajted a ne siti, inter a ne AC, za glasanje si u pravu ali to je zato što ne bih nikome dao svoj glas osim sebi samom, ko glasa nema prava da se posle buni, a ovo što ne idem okolo i ne zameram se ljudima na keca, ne znam, to je neko kućno vaspitanje valjda i dobroćudna priroda moja, ali ko zna, ako se još potrudiš da budeš trolčina, možda ti se i zamerim.
kad gurate ovo u aktivne jebala ih linda i sve napravise saobracajni haos na vidikovcu ne moze da se prodje kolima 20 minuta(nikolas nek potvrdi), jos gledam ona kola sto su na parkingu tamo, sve ok makine, definitivno smo kao narod popusili totalan sirotinjski MAJNDSET tj samo da se ne ostane gladan jebem ti narod da ti jebem ovaj
voleo bih da vidim kako je to kada se čevu razgoropadi ali ipak mislim da su male šanse debelokožac je to
Paninaro, ubio si još jednu temu pretvaranjem iste o temu o meni.
Ше-Ву, јеси ли толико докон да сам себи шијеш гаће? Колико си уштедео, један новозеландски долар и 76 центи? Није те срамота макар због тога што си у браку, а радиш женске послове? Хоћеш ли тај уштеђени новац да заробиш у сламарици за црне дане кад вам пукне балон некретнина? Или ћеш да га обрнеш? Мада оно, сумњам у креативност новозеландског менталитета. Најтежи ментални напори су вам, капирам, пребројавање оваца, њихово назирање на пашњаку, право време за шишање мерино вуне, све то уз музичку атмосферу непрестаног овчијег мекетања. И реци ми какав је осећај бити jеднако далеко и од Европе и од Америке хахах јеботе па где ти живиш, човече
iskreno taj novi zeland mi je nekako najsmor zemlja
i priroda i ljudi, sve
kace prče ovce tamo, jel nosite kurtone, ili nemaju one neke bolesti za ljude?
Pa isto ko i ovde sta, imaju i oni ribarske cizme
Mačak, ma sve to stoji, ali zašto se TI jadan toliko uzbuđuješ oko toga?
Ма ко се оптерећује, хахах
Каква вам је музика тамо, Ше-Ву? Мислим, и овде је тренутно ај-диџеј треш у оптицају, али се макар тај панк рок андерграунг држи добро у континуитету, свирке су редовне, фестивали, промоције демо бендова и тако то...рокамо га само тако... Шта се тамо слуша? Крем-баладице?
youtube.com/watch?v=NHwtgaP-FMc
Ovo sto radite par dana je mozda i najlosija prozivka ikad na sajtu
Kao ha ha zivis na Novom Zelandu druze daleko to
Hahha jebote
Иначе, ствар је ултра-расистичка на више нивоа, али твој испрани овчарски мозгић навикнут на толеранцију, не верујем да може КОМПРЕХЕНЗОВАТИ толики рафал информација. Менталитет овце. БЛЕЈА.
https://i.ytimg.com/vi/LfsXRVWzEbo/maxresdefault.jpg
Bezi bre budalo