LIDL

1. Da probate jagnje kod Šona MekLarena, poprotestantili bi se bez razmišljanja.

2. Prodali bi veru za večeru

3. deće ti duša..

sigurno kod šona meklarena

4. Jedini pravi ajvar je bugarski ajvar.
    Što ima smisla, kako može učenik da bude bolji od učitelja.

5. veoma neiskusno...

bugari još uvek sirotinja, pa i dalje stavljaju luka u ajvar duštede.
    ukus toga nije nešto što nepcima prija

osim ako si piroćanac i oš duštediš, mora da je to taj kivi mentalitet, zato i nemaš auto

6. To je mit, Bugari stavljaju luk u ajvar.
    Da uštede.
    Tako mali Đokića doživljava bugarsko pravljenje ajvara.

7. Je l' ukusna piletina, sirotinjo?!1

8. vido, probo, jeo, al naćural bugarka donela na poso, dokumenta proveravao nisam, ali izgleda bugarski,i ona, a i luk u ajvaru.

valjda u tolikoj tugi što plakiš za našim ajvarom, pa jedeš njihov, si se navikao na lošiju paletu ukusa, pa ti je sad i bolji.

9. Imao sam ja djeda, imam i dalje ziv je mislim ali slabo komuniciramo, proveo ceo zivot u Australiji, zaradio za dva stana u Novom Sadu (presmesno), glup ko kurac, jedina tema za razgovor mu je Novak Djokovic

10. I rumuni imaju ajvar i jedu ga sa smokijem i to onim vazdusastim, najjeftinijim

11. Tvoj deda je moj tip čoveka, Meštare. Sposoban, lucidan, bira teme u skladu sa kvalitetom sagovornika.
    Ovo treće bih voleo da može da me poduči.

12. Ako još uvek zna gde udara :)

13. Sta da te poduci, da radis ceo zivot i zaradis za dva stana u smrdljivom novom sadu (100k evra???)

14. Вечито пролеће.. Шта ви знате шта је август на железничкој.. Нити санкање и новогодишњу јелку, ватромет, поклоне- уз снег на улици..

15. Che-Vu
    Jedini pravi ajvar je bugarski ajvar.

Немој да ово пренесем својој баки. Двадесет деветој генерацији баки у мојој славној лози остављачица зимница. Награбусићеш.

16. Нема тамо нашег човека.. Да ти пружи руку кад си у каналу.

https://m.youtube.com/watch?v=THoymWlbY60

17. Јестел' чули да је из године у годину број протестаната на Новом Зеланду двоструко већи него претходне? Протестују због ограниченог увоза српске свињетине, коју тамо тренутно могу да уживају само највисочији и најблискији поданици краљице Elysabeth Second.

18. e, nadjite svog čevua majmuni, ovaj je moj.

19. Pliduuu
    Che-Vu je najgotivniji autor, ali ne najbolji u defkama.

pre 3 meseca

Da se ne zaboravi ko se secao chevua kada je pao u zaborav.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.