Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
А то се не би могло живјет.
Нека, но ми рекоше да би гориво било 50 центи
a jbg to za sadnice je bilo neko kolektivno ludilo, ne znam, nešto se desilo neobjašnjivo. piletina je drugo.
evo reklama za lidl na teveu, lepa pesma.
smarko ajde leba ti banuj cara ovamo na četu samo na par sati podavi nas nekom pričom o religiji.
ma sirotinja, jedu krompire svaki dan i sad videli da mogu da dodju i do mesa konacno pa kidisali ko zivotinje.
СЕОБЕ СРБА ИЗ МАКСИЈА У ЛИДЛ
Hahaha
Samo treba sacekati malo da i lidl prilagodi cene ostalim marketima i to je to, prodje drama cela.
Tako rodu kad su otvorili kod moca i bio dinar kupus hahaha 100 tona kupusa bilo po ulici ovi iz moca kupovali pa se gadjali. A penzosi vukli po 3 dzaka na onim kolicima sa tockicima sto su kao za pijacu oce da izdahne al ne pusta kupus majku mu jebem
Ja sam inace veran najblizoj prodavnici mojoj kuci, imamo dogovor da nikad ne ostanu bez crnog danhila a ja nikad ne odem u maxi/tempo/aman/ideu sta vec jos ima tu
ahhahahahahahhahaha šou , moc tipičan
cekati u redu za piletinu je jedno
otimati se za piletinu na ulazu u magacin lidla je drugo
https://i.imgur.com/zt1LlIM.jpg
XDDD
Didl-lidl
https://i.postimg.cc/tCrSvm2y/43739040-1934375486641721-3074294267141685248-n.jpg
Krv ti jebem.
Dobro ljudi, ovo je kulturno-obrazovni program u odnosu na one "crni petak" rasprodaje u Americi, kad se bukvalno gaze i kopaju oči jedni drugima oko bubrežara i tostera.
Če, nije baš da smo mi mnogo uljudniji kad je u pitanju ponašanje u dugačkom redu.
Možda, ali nismo ni gori. Ipak mi se čini da imamo trunku više ljudskosti.
Ali idemo u "pravom" smeru.
https://youtu.be/-xL8rE9DT4g
hahahahhahahah jebem ti sirotinju
mediji naprave hajp oko necega, godinu dana unapred, i onda se cudimo kad se otvori sto tako izgleda.
nije do nas konkretno kao nacije, gde god da su na vestima pravili toliko uzbudjenje oko neceg trivijalnog, raja bi se ponasala isto. mislis nekome toliko stalo za pile od 120 din, koje moze da dodje i sutra da se kupi bez guzve.