sirotinjska spika lidl i svako ko ode tamo u prvih mesec dana je papan. market ko i svaki drugi s krš proizvodima svojim robnim markama.
samo visnjica ducani, veran sam
Govno je i jedno i drugo, ali je čekanje u redu za piletinu onaj najgori proliv. Nikada nisam čekao u redu da nešto kupim, niti bih, ali ne znam da li žalim ove ljude.
Daleko od toga da pravdam ove koji čekaju ajfon, ali nisu jadni kao ovi koji čekaju piletinu. Ima tu donekle i siromaštva, ali kako onda objasniti one sadnice od pre nekoliko godina? Koji će kurac našim ljudima, i to penzionerima koji žive u zgradi, bilo kakve sadnice? Biti Srbin je jedno. Biti siromašan je jadno. Biti sirotinja u duši (živeti sirotinjsku spiku) je još jadnije. Spojite ta tri nivoa jadnosti i dobijate ovu LIDL jadnost.
hahahahahah jebem te :D
Tilmo, je li to just in time sistem distribucije?
jel u lidlu ima garderoba ili samo hrana?
Ima i garderobe
tilmo de si učio škole? vidim poznaješ logistiku pošteno
sirotinjska spika lidl i svako ko ode tamo u prvih mesec dana je papan. market ko i svaki drugi s krš proizvodima svojim robnim markama.
samo visnjica ducani, veran sam
Одеш у Лидл и разгледаш. :(
nisam očekivao ovako kratak komentar od fendera
Jadno je čekati u redu za novi ajfon ili jeftinije a dobre cipele, ali je to čista renesansa u odnosu na čekanje za jeftiniju piletinu.
nisam očekivao ovako kratak komentar od fendera
Haha, biće valjda još onih fenderovskih momenata u nekoj bliskoj budućnosti.
Slušaj, bre, ti! Uskoro, ali uskoro, ću da ti jebem raspalu, usranu majku... Ti, ti... Ti, rumena džukelo!
da, red za ajfon ili cipele je nobles, piletina govno.
Govno je i jedno i drugo, ali je čekanje u redu za piletinu onaj najgori proliv. Nikada nisam čekao u redu da nešto kupim, niti bih, ali ne znam da li žalim ove ljude.
ne bi cekao 20 sati u redu da mi poklone ajfon.kakve pajsercine
gladni su jbt moraju da čekaju
oni za ajfon cekali samo da bi mogli da kazu kako su ga kupili cim se pojavio..
pravo mudo dobije ajfon sa posvetom pravo na kućnu adresu
Добили су 0:2 сад их боли курац
da smo mi dobili i kod nas bi piletina bila euro kilo
https://thumbs.gfycat.com/DeadWillingIndianrockpython-size_restricted.gif
kapitalisti dok gledaju ove snimke ljudi koji se otimaju oko piletine, iphona i sl.
Daleko od toga da pravdam ove koji čekaju ajfon, ali nisu jadni kao ovi koji čekaju piletinu. Ima tu donekle i siromaštva, ali kako onda objasniti one sadnice od pre nekoliko godina? Koji će kurac našim ljudima, i to penzionerima koji žive u zgradi, bilo kakve sadnice? Biti Srbin je jedno. Biti siromašan je jadno. Biti sirotinja u duši (živeti sirotinjsku spiku) je još jadnije. Spojite ta tri nivoa jadnosti i dobijate ovu LIDL jadnost.