Knjiga Kristine Kije Kockar

1. Buraz ne mogu da poštujem mišljenje nekoga ko je uzeo knjigu prostitutke iz rijalitija u ruke sa namerom da je pročita.. ti nisi normalan ako misliš da neko ko gleda Zadrugu ili čita ovo đubre ne zaslužuje omalovažavanje

2. Ali kako na osnovu necije odluke da gleda ili cita nesto zakljucujes da je on pametan ili glup? A cak i da mozes da zakljucis i cak da zakljucis da su svi koji to gledaju glupi ko kurac, i dalje ne vidim zasto bi ih omalovazavao?

3. Pa da bih izdigao sebe, prvenstveno.. hah pa smetaju mi buraz, to su ljudi voajerske prirode, zabadaju nos u tuđa posla, to su ti oni što brinu kad si i sa kim i gde i odmah to uredno dojave kome već treba da ti zagorča život.. a ja to ne podnosim.. malograđanština najgore vrste.. tipa ja i Partizanka sad ne možemo da ljubavišemo jer rizikujemo da nas neka takva glava snimi sa prozora u pauzi između dve Zadruge i otkuca njenom.. partneru.. a to rade jer su svi pobegli od njih i nemaju svoje živote.. eto zato mi smetaju oni što to gledaju jer znam 100% kakvog su otrovnog karaktera..

A kako zaključujem.. pa jednostavno.. čovek je biće sa slobodnom voljom.. ako je tvoj izbor da gledaš to ili čitaš ovo, to te opisuje bolje nego šestar

4. tipa ja i Partizanka sad ne možemo da ljubavišemo jer rizikujemo da nas neka takva glava snimi sa prozora u pauzi između dve Zadruge i otkuca njenom.. partneru..

ahahaha

5. Solidna sirotinjska spika Macak

6. Ima macak poentu, nije da nije u pravu, drugo bi bilo da mi imamo neke rijalitije sa konceptom i smislom, ali ovi rijalitiji se sastoje iz toga da okupe najgori ljudski talog na jedno mjesto, i onda ih snimaju kako postoje bukvalno. Niti sta rade zanimljivo, niti ima smisla ista od toga, samo se svadjaju, tuku i jebu sto je u prirodi polupismenih maloumnih seljacina, i to se moze gledati u najblizoj ciganmali uzivo, uopste ne treba Happy TV ili bilo sta takvo. A ako covjek ima neko zadovoljstvo da gleda pojedince koji su sramota za ljudski rod, i povrh toga da gleda kako zgrcu pare (i ucestvuje u tome), recimo samo da to solidno govori o njemu

7. Narodu se daje da gleda šta on zapravo i traži nemojte lupati tako površno
    Da Mujo na tebe mislim
    Šta misliš da je gledanije kad Ivan Ljuba svira klavir u Velikom Bratu il kad Lepi Mića jebe Milošu Bojanić dete krvavo ili Miki jebe onu što izgubi gaće posle
    Ajde nemoj da se pravite fini i nevešti

8. 2019 je maltene I jos uvek ima njuski koje nije smorilo da bacaju hejt na rijalitije, pa brt to je vise izlizano od pljuvanja po Vucicu fazon, koji kurac

9. Narodu se daje da gleda šta on zapravo i traži nemojte lupati tako površno

Ja sam i sam ranije na ovoj temi rekao da je narod kriv jer upravo trazi to, tako da nema potrebe da me ubjedjujes u to, svjestan sam i sam.

Samo kazem da je glupo zastupati stav da je rijaliti kvalitet ili stvar ukusa, rijaliti je objektivno smece (bar ovi domaci), to sto se kod nas trazi i gleda samo govori o mentalitetu naroda. Ja znam ponekad iz dosade da pustim Bubu Corellija i Jalu Brata kao neki guilty pleasure, ali sigurno se necu pretvarati da je to neka umjetnost ili kvalitet samo da ja ne bih ispao seljacina.

10. Rijaliti je roba koja se prodaje rijaliti je socijalni mir rijaliti su reklame rijaliti su pare
    Ni nema nameru biti obrazovni program šta pričaš to čoveče
    Čuj ima rijaliti koji je sranje koji nije

11. Ima macak poentu, nije da nije u pravu, drugo bi bilo da mi imamo neke rijalitije sa konceptom i smislom, ali ovi rijalitiji se sastoje iz toga da okupe najgori ljudski talog na jedno mjesto, i onda ih snimaju kako postoje bukvalno

Znaci nema koncept ali ipak ima koncept.

Niti sta rade zanimljivo, niti ima smisla ista od toga, samo se svadjaju, tuku i jebu sto je u prirodi polupismenih maloumnih seljacina,

Znaci svadjaju se, tuku, piju i jebu samo seljacine? Ok neseljace.

12. Ni nema nameru biti obrazovni program

Po nekim postovima ovde mi je izgledalo kao da ljudi klasifikuju rijaliti kao kvalitet i stvar ukusa, tipa ja slusam rep, ti slusas rok, okej kao ne volimo iste stvari ali i jedno i drugo je kul. Samo kazem da je rijaliti objektivno smece, to je cijela poenta, i da je presmjesno braniti rijaliti u tom nekom smislu

13. Znaci nema koncept ali ipak ima koncept.

Skupiti stoku na jedno mjesto nije koncept nego osnovni preduslov za bilo kakav rijaliti.

14. Ajde nemoj me zajebavati jbg
    Ko normalan napada rijaliti zbog toga što jeste
    Ispisao sam ti već sve poznato je to nema zgražavanja

15. Smece su i buba i jala, i romanticne komedije, i novine, i domaci fudbal, i politicari sa sve dodikom pa se po ostalom ne pisa.

16. Pa
    koncept = osnovni preduslov
    Zajebavas li to ili stvarno slabo kapiras?

17. puno djevojaka prati ovu temu iz offa i na osnovu mišljenja o zadruzi odlučuju da li će se zaljubiti u nekog ili ne

18. Mislim ako pod konceptom smatras da treba da imaju scenario i neku radnju to se onda zove serija ili film lepi, ovako se zove rijaliti jer se ne zna sta ce se desavati znaci KONCEPT je da dovedu sto veci sljam i mentalno obolele i stoku i kurve i sve i onda cekamo da vidimo sta ce se desiti ne znam jel ti malo jasnije sada

19. Boh, pa evo ps je prvi pravio poredjenje tipa "meni je balet sranje pa sta", jebiga ne mozes porediti vrstu umjetnosti sa objektivnim smecem, o tome pricam

Smece su i buba i jala, i romanticne komedije, i novine, i domaci fudbal, i politicari sa sve dodikom pa se po ostalom ne pisa.

Jesu, pisa se i po tome, eventualno po romanticnim komedijama ne toliko

20. Pa
    koncept = osnovni preduslov
    Zajebavas li to ili stvarno slabo kapiras?

Ne bas

koncept • muški rod Plan, nacrt, skica; prvi psimeni sastav (nekog dela, spisa);
    (lat. conenceptus) pojam;

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.