Udruženje Levijatan - Za ili Protiv?

1. Svaka njemu čast za to što radi, gledao sam par njegovih klipova i podržavam čoveka iako je težak ljakse, ali brate mili ovo je srbija i jebena milicija SME i MOŽE da ti radi ŠTA HOĆE bez da IKADA odgovara (baš retki slučajevi prolaze sankcionisano)

Meni frka od milicije ima više od 20 godina od jednog događaja što sam doživeo s društvom, ništa se od tada nije promenilo na bolje a da je u korist građana, verujte.

Kad bolje razmislim, veći me žmarci pređu kad na TV vidim onu amblem policijsku značku nego šahovnicu.

2. zao mi coeka, odgledo sam par njegovih klipova i stvarno mi se svidelo kakav stav ima

Svaka njemu čast za to što radi, gledao sam par njegovih klipova i podržavam čoveka iako je težak ljakse

nisam se nesto udubljivao, al rekao bih da pre izgleda malo kao ljakse zbog celave glavudze, nego sto je zapravo ljakse; po onome sto sam video, cini mi se kao racionalan i normalan covek

ali brate mili ovo je srbija i jebena milicija SME i MOŽE da ti radi ŠTA HOĆE bez da IKADA odgovara (baš retki slučajevi prolaze sankcionisano)

kapiram sta hoces da kazes, imao sam i ja negativnih iskustva nakon kojih sam pomislio isto to, i zaista ima dosta problema; al onda sam skontao da cak i u razvijenim drzavama se na svakodnevnoj bazi desava da policija maltretira obicne ljude (amerika je mozda najbrutalniji primer); izuzetak je mozda par evropskih zemalja poput nemacke, gde dosad nisam imao nijedno negativno iskustvo (mozda sreca)

ali tek kad sam video klipove sta rade panduri po belosvetskim vukojebinama, skontao sam da je nasa policija jos i dobra kako moze biti; ono sto rade u indiji je otprilike kako je pandurisanje izgledalo u 9. veku, mogu da te izjebu nasred ulice u najbukvalnijem smislu te reci i da niko za to ne odgovara

3. Pa lijepo je Bihali rekao da ce se boriti " svim sredstvima i vezama " xexexe

Samo mi nije jasno kako se ne boji sad kad se ovaj oporavi da mu ne jebe majku majcinu, mislim lik je realno pickica malena koju moze tuci ko hoce, ako ovaj bude osvetoljubiv pa ga uhvati i ubije hljeb u njemu dzaba mu sve

4. verujem da su ga tukli.ipak smo mi neku juzni sudan evrope,ali mi malo tesko da poverujem da su ga tukli zbog nekih tamo satro zastitnika zivotinja.jos i inspektori.oni se cimaju zbog nekih ozbiljnijih stvari,a ne zbog staforda i par precvalih dizela.

5. Ma jebes staforde, nego vjerovatno Levijatan ima neki dil sa vecim facama, prebacuje drogu, tuce koga treba mozda ili tako nesto (izmisljam bukv na licu mjesta, nisam ih nikad istrazivao), vjerovatno da se ne bi ni mogli odrzati ovoliko s obzirom na cijeli koncept i s obzirom da svi znaju sta rade.

Pa onda nekome vaznijem mozda ne ide na ruku da ih sad tuze, zatvaraju ili stagod

6. Koliko ja znam levijatan je batina snsa, oni su jurili migrante po beogradu da ih biju i prete, ili onog pekara goranca iz borce (al ko jos pamti), i slicno. Kao i svi, vrv imaju neka sranja za koje ih vlast ucenjuje, ok pokrecemo ovo ako ne odradis ovo.

U sustini imas opciju da te plate ako bi im mogao biti koristan, ili da te ucenjuju necim, ako imas neke krivicne i to.

Ako se neko pita zasto bi nekom koristilo da se neki debeli debili drndaju na nekog goranca u borci, pa to znaci 10ak dana da NVO i mediji kevcu o tome, sto je dobro da zamaskira neko sranje, ili da drzi paznju, da ne njuskaju.

7. https://nova.rs/hronika/mup-savic-je-napao-policajca-i-vozio-neregistrovan-opel/

Pa da, lik vrv već 4 meseca bez jebemti vozi auto po Begeu i Pančevu il gde gde već koji šljašti tablicom na kojoj piše NEREGISTROVAN iz protesta zbog nenormalnio viskohih cena reg. i atesta, a ovi baš sad rešili da ga dozovu pameti hahaha

Stvarno bih voleo da je ovo neki rendom ispad policije, a ne ono po ''pozivu'' kako se i sumnja.

8. nisam se nesto udubljivao, al rekao bih da pre izgleda malo kao ljakse zbog celave glavudze, nego sto je zapravo ljakse; po onome sto sam video, cini mi se kao racionalan i normalan covek

izvinjavam se, ljakse po izgledu i fazonu koji tera, ovako stavovi na mestu da ne bude zabune

9. deluje mi da je prirodno zajeban.u smislu prirordno da nema neka ledja,vec da je jedostavno lik kome je dopizdelo i ima muda to da izgura.

10. mislim da ce najebati i zbog ovoga sto je pricao na snimku jbg

11. Ovaj lik je gotivan, jeste degenko kad ga pogledas, al on je poceo sa ovim gradjanskim aktivizmom aj tako da ga nazovem, jos kad su poceli zbog benzina da protestuju valjda.

Zapamtio sam da je strastveni fan odevanja devedesetih, da skuplja er makseve, suskavce, i ta cuda, neke reportaze radili valjda davno

12. verujem da su ga tukli.ipak smo mi neku juzni sudan evrope,ali mi malo tesko da poverujem da su ga tukli zbog nekih tamo satro zastitnika zivotinja.jos i inspektori.oni se cimaju zbog nekih ozbiljnijih stvari,a ne zbog staforda i par precvalih dizela.

verovatno je poznat policiji vec dosta dobro jer stalno prica o njima po jutjubu i sad im dopizdilo sto ih snima za vreme policijskog casa

uglavnom, moguce da nema veze sa levijatanom, al ne bih iskljucio tu mogucnost, imajuci u vidu sta sve prolazi nekaznjeno levijatancima

13. svaka mu cast za muda do poda

i nekako se bas vidi da radi sve to iz ubedjenja i jer mu je dokurcilo bezakonje u srbiji vise

nije neki utripovani lik

14. Ček, lik vozi neregistrovan auto 4 meseca?

15. Ako sam skapirao.

16. Ma jebem ga u usta klošarska, ide i namerno provocira. Šta kao ima muda, da ne plaća registraciji? Mrš bre u kurac.

I kad ga zaustave glumi nešto, niko nije njega prvog napao nego je dobio šta je tražio.

Pička klošarska, još otvorio račun da mu uplaćuju donacije. Kao značilo bi mu. Pa kakve troškove imaš klošaru, osim da zaradiš pare od debilnih klipova.

17. Neregistrovan, ne krije, kaže neće da plaća reg. koja vredi više od samog vozila. Pa i u pravu je, država te globi svake godine na konto registracija, atesta, isteka nekih kuraca, prenosa, ovlašćenja, ovlašćenja na osnovu ovlašćenja, novih saobraćajnih, novih tablica, vadi nove jer imaš Š u oznaci, ili Č... šta sve ne jebotebog šta sve plaćaš državi samo da bi imao auto da bi na vreme sgtigao na posao ili imao da se vratiš posle druge smene jer jb autobus ne ide posle 21, zavisi gde. Svaki jebeni papir plaćaš. Mislim ok je to ako ne bi morao da izdvojiš celu platu za tako nešto.
    a za donacije, tvoja dobra volja, baš kao i sa svim tjuberima.

18. lako je tebi tilmo ti drkaš zaltiborčevu škodu, ne plaćaš ništa, ideš gde oćeš s njom

19. meni recimo reg. 25000 za auto evo sad će 20 godina star

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.