U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Takve grupe mogu da postoje samo u ovakvim državama poput naše, da neko uzima zakon u svoje ruke i maltretira neistomišljenike. Pre svega kada odete na njihov instagram 99% već imate jasnu sliku situacije, srednjovečne zene koje bale na Bihalijev istetovirani biceps, koji svojom snagom melje one koji maltretiraju životinje, i nalozeni klinci koji tripuju neki nacionalizam a ustvari je to onaj najodvratniji sovinizam, rasizam i nacizam. Ćelavi klinci bez mozga u glavi koji tripuju nesto, a Vučić im sve to dozvoljava jer neko mora i da batinja ljude koji su protiv vlasti zar ne? Takodje nije loše imati malo lažne, kontrolisane opozicije. Kako ode on, otići će i oni, vidim da je neko gore napisao kako njegovo vreme tek dolazi, e pa ja baš mislim da je prošlo, da ljudi sve više shvataju o čemu se radi i da počinje da gubi simpatije velikog broja ljudi. Naravno tu će uvek biti one ženetine koje će da opravdavaju sve samo ako neko stiti kučiće i mačiće, ali njih smo verujem svi odavno prestali da shvatamo ozbiljno. Verujem da ste svi gledali film ,,Šišanje'', e pa to vam je to.
I svako ko mi kaže da nisam u pravu za njih i da su oni dobri, obrazujte se politički needukovana bagro.
+ na sve ovo što kaže Kim-Džong Kartmen
https://fb.watch/5Evk85U0Mw/
Ko bre dere mačke da pravi ćebe ili prsluk? Još gore, ko to kupuje lol.
Koji su ti sto kupuju?
Zamisli naručić ćebe od kontejnerke.
https://www.blic.rs/vesti/politika/pavle-bihali-pod-lupom-tuzilastva-zbog-novca-iz-izborne-kampanje/ekhexmx
Levijatan nekima poznat i kao Tidehunter
Najtvrđi članovi će osnovati svoju stranku - Desnijatan.
Skeč