Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
eeeee moji prvosrbi zadnje vreme doclo kad vam drugosrbi pricaju u kosovu
ајмо се наоружати па отићи да бранимо косово аххаха
па смирите се видите да имамо војне вежбе ових дана кад нападнемо шипце неће им бити добро коко смо утренирани
Oteraćete i ovo malo srba sa sajta
ja gledam što mi piše dolje izmeni temu kao da sam je ja otvorio kad ono je stvarno ja otvorio
Svaki balavac može da otvori temu samo meni neće ta opcija pih
https://twitter.com/Maerox/status/1781056268397863342
Dejvid Ajk je sve vreme bio u pravu
ovoj se vidi da je reptilusa i bez tkzv baga sociva kamere
jebo te balavac u dupe
Prti bre gej
Nisam za ovo znao, jebeno jako izgleda na snimku. Žena inače radila neki film o trgovini decom, nešto
https://www.youtube.com/watch?v=tB-s7QJ23yA
Sad citam kae bila u komi umrla na snimku ovi pajseri: utovaraj to
Ajd to nego što je prvobitna izjava bila spalila kožu do neprepoznatljivosti, ne znamo ko je u kolima...Ona deluje praktično netaknuta tamo na snimku. Sve deluju nakaradno jako. Slično prošao onaj novinar zbog kog su morali da penzionišu generala pre desetak godina, to sve u prilog tvrdnji da mogu da se hakuju automobili (što su kasnije utvrdili da može).
cuj da se hakuje automobil, pa ovo je nemoguce lol
(mainstream ppl alert: pa zasto bi hakovali automobil kad moze na ulici sacmarom da te rokne ili baci sa prozora 25og sprata)
Globohomo Big Pharma zavera (OZBILJNO) :
https://n1info.rs/svet/britanci-decenijama-primali-krv-zarazenu-hiv-om-i-hepatitisom-c-3-000-njih-umrlo-medju-njima-i-deca/
30k ljudi zarazeno hivcinom gresi se sta ces
Sad bi mogo neko ubaci algoritam de je veca steta od koristi, umrlo 3k prezivelo 27k, sta bi se desilo sa ovi 27 da nisu primili krv-svi bi bili mrtvi sig
Zakljucak studije:hiv infektivna krv povecava stepen prezivljavanja
hahahaha po toj logici i ide većina istraživanja
То је тај напредак човечанства
odnosno zaebo sam *veca korist od stete al ta poenta
sva narucena istrazivanja idu po toj logici, ako se ne podudaraju sa zeljama investitora ne objavljuje se, ili se fino steluje da dobijes sta oces i da bude legalno