TEORIJE ZAVERE

1. Pa ne znam šta konkretno tražiš. Ako si očekivao live stream iz samog modula ili dron da ga prati do meseca i nazad, pa braćuga, tad bila '69-ta. Prenos u boji bio privilegija.
    A ako misliš da su 3 lika u mizernom prostoru sa ne baš sjajnim šansama da se vrate živi jedva dočekali da snimaju prenos za Caru, ili da su vodili specijalnog snimatelja, onda si baš u kanalu.
    Evo ti kako je sve odradjeno, pa ti sad ne mora da veruješ ni u šta.

https://www.youtube.com/watch?v=OCjhCL2iqlQ

Kad bolje razmisliš, možda ja i nisam čovel, nego AI generisani odgovor koji brani 'pogrešnu stranu' ovakvo kvalitetnih teorija zavere.

2. Caro, umesto sto bistris svetsku politiku i let na mesec, spusti se na zemlju i pripremaj sedlo.
    Ti si bas jedan tvrdoglav konj.

3. Ovom cari ce pepsi i chevu biti novi jovor i plidu u ubjeđivanju i diskusiji

4. bahaha, lep crtani filmić za odrasle

Ako si očekivao live stream iz samog modula ili dron da ga prati do meseca i nazad, pa braćuga, tad bila '69-ta. Prenos u boji bio privilegija

inače i danas je isto tako, sve što rade je simulacija. Znači nije do tehnologije već do dokaza.

A ako misliš da su 3 lika u mizernom prostoru sa ne baš sjajnim šansama da se vrate živi jedva dočekali da snimaju prenos za Caru, ili da su vodili specijalnog snimatelja, onda si baš u kanalu.

oldrin više puta ponovio da nisu bili ne znam o čemu pričamo. Doduše i ber grils je ovako snimao u bosni onaj survajvl kad su slučajno uvatili onaj fast fud u kadru haha

5. Postoji jedan specifikum ljudi tvog doba pepsi, sažeto:
    -koka kola u limenci
    -simbolizam Trsta
    -holivucka mejnstrim produkcija 70-80-i 90
    -Tito
    -Leviske
    -Usa supremacy i let na mesec

i slične zablude tog vremena

6. Brt pepsi je s juga tamo su najvece srbende, vi gore ste veci jugoslaveni. Realno ovdje zbori pepsiko.

7. Ma već smo determinisali da je pepsi hc titoista koji voli da pandurija mlati žgadiju koja nešto pametuje, i kad se kaže da je tako onda je to tako.

8. a i tito ima bazalt sa meseca u kolekciji jel tako tako je

9. Теорије завера, Б92 - водитељ Саша Боројевић.

10. haha šta da kažem, novi teleskop i gomila senzacionalizma koji neće doneti ništa revolucionarno. Nadam se da će pošalju makar neki fotos gde se može jasno videti da je zemlja okrugla, ali ni to se neće desiti.

11. :)) Gotovo, počeo si da trokiraš od visoke temperature.

Nadam se da će pošalju makar neki fotos gde se može jasno videti da je zemlja okrugla

(ako ne računamo one 3d razglednice) Koliko ja znam, fotosi su uvek u 2D, pa je stoga nemoguće da fotografijom dokažeš da je nešto 3D. Uostalom šta tebe briga i da smisle tako nešto. Ti ćeš momentalno da to proglasiš za falsifikat, i još ćeš da napakuješ nedužne* Ješe u celu tu priču.

12. pepsi aj ne budi 100% lvl kuglaša lubi blat

napisao sam krug a ne lopta lol. A odnosilo se na to da vidimo kako je to spljoštena na polovima ako bi iko ikad usepo da fotografiše celu zemlju iz svemira u komatu. Ovako nekako:

https://pbs.twimg.com/media/GoGQmSjXMAANQqd?format=jpg&name=small

13. preksinoc, posle mraka sedim u selu (u srbiji sam), lepo vreme, izvalio se horizontalno, temperatura idealna, najblizi komsija na kilometar, svetla nema, pivo ladno i uzmem i ostavim telefon i gledam u zvezde. milion zvezda, danas retka prilika da se vidi.

gledam jednu tacku ide preko neba poprilicno brzo. gledam jel avion, ima i avion pored treperi on crveno zeleno, i sporije ide. onda jos jedna u drugom smeru. i tako skoncentrisem se na te pokretne "zvezde" jebeno, valjda sunce nekako lepo palo iz tog ugla, pa ih osvetlilo, al prolazi svakih 30s po jedan satelit preko vidokruga.
    u tisini, u selu, ostavio tehnologiju, ne mogu gledam nebo od satelita jebenih.

meanwhile cara: space is a hoax maaaan!

14. jes bate i ja se pre neki dan fokusirao na pun mesec ništa se od satelita ne vidi maiku nam shta nam rade

15. jel kazes da lazem?

16. ne znam brt, zbog tebe ofarbali u neutralne boje da mos na miru gledas celtoskopom

17. A odnosilo se na to da vidimo kako je to spljoštena na polovima ako bi iko ikad usepo da fotografiše celu zemlju iz svemira u komatu.

Ne kapiram te i dalje. Hoćeš sliku Zemlje, sa dovoljno velike udaljenosti da se vidi da je (malo) spljoštena na polovima?

18. Za pocetak dai sliku gde je gola (cela). Ni to nema

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.