TEORIJE ZAVERE

1. procitao sam da su unutar skfandera imali sistem za rashlađivanje u vidu cevi i hladnjaka. Nasmejalo me poprilično, vrv su imali i grejače kad padne temp na -150

2. ili neko termo električno ćebe, ko će ga znati, svašta postoji

3. alo (tvoj omiljeni udzbenik cini se) bre, a zamisli tek ovaj trip: sa strane koja prema suncu, skafander se zagreje do 100C, a sa druge strane u hladu debeli minus. kako u isto vreme podnesu da im lice zamrznuto a dupe gori?

eto malo i termodinamike ubaci u miks poluinformacija koje posedujes, pa se pravi pametan pred imbecilima ko sto si ti dok pametujete dal je zemlja okrugla leta gospodnjeg 2025.

ja te necu ucim, mene nece slusas.

4. Jos onaj oldrin sam reko da se nije bilo tamo i to više puta al proglasili ga globusari starom budalom koja nema pojma sta prica. Budala ne veruje svojim ocima globusari će mu objasne

5. Nije on budala nego je religijski fanatik. Iskreno, ne znam na koju foru je uopšte upao u ceo svemirski program s takvim stavovima, ali uopšte nije nemoguće da mu je lokalni svećenik u nekom trenutku rek'o: 'sine, nemoj mnogo da talasaš. Će ispadne da se Zemlja samo napravila, Bože me zakloni.. Nego ti lepo kaži da si srao, pa će ideš u raj'

6. minvajl plidu razmatra koji bi novi kontraverzni link mogao da okači sa klixa haha

7. Najjace sto bi ova diskusija Cara-Celt na temu svemira i mogla biti solidan materijal za praćenje da cara ima nekog znanja o fizici i svemiru uopšte pa kao neko zdravo kontriranje. Za sad sve ide u duhu cinizma od care i sa željom da se stvari objasne naučno od celta. Nema tu zdrave diskusije, moye lock sto bi rekli neki

8. Na godišnjicu slijetanja na Mjesec 1969. godine, papa Lav XIV posjetio je teleskope i instrumente u kupolama Vatikanske opservatorije u Castel Gandolfu.

A u sta li je tek gledo ovaj nesretnik, navukli mu neko platno garant aa caro

9. dajte sliku cele zemlje ovako se samo vijate za rep i jedete x puta ponovljena govna

Časnije je reći: nemamo

10. Nisu napisali da je gledao. Samo da je posjetio.

11. nekog znanja o fizici

Astrofizika se to zove mladi pliduu

12. Može li ova Caro:
    https://www.esa.int/ESA_Multimedia/Images/2015/12/Earth_and_Moon_seen_by_Hayabusa-2
    Do duše, morao bi da poveruješ da je cela ta misija istinita i da je sonda zaista otišla do asteroida i nazad. I evo ne vide se ni zvezde na slici.. lažnjak garant.

13. https://www.klix.ba/scitech/nauka/kineska-sonda-tianwen-2-poslala-prelijepe-fotografije-zemlje-i-mjeseca/250718096

Eo caro, i kinezi u saglasnosti sa amerikancima po pitanju oblika zemlje, kontrolise ih NASA garant pa ne smiju uslikati ravnu ploču lol

14. more i rusi ista govna steram im ga u usta komunisticka

15. ni refleksija meseca nije uverljiva, poceca na saturn

Tanak materijal sve u svemu

16. E kad i ruje i kinezi potvrdjuju onda je nasa validna lol. Sad im odjednom verujemo ne lazu oni

17. pazi i ja preispitujem odlazak na mesec.

sansa je da su skupili kjubrika i glumce i ekipu da napravi celi set, zakupili studio u los andjelesu stavili "top secret" perimeter, i onda snimili sve to. onda su zapretili svoj toj ekipi, cenim 500-1000 ljudi plus svi ovi sto se pitali a sto sad sve ovo top secret da cuti. al ne ono kao cuti, nego CUTI. ne smes da pisnes ni zeni, ni deci, ni na smrti, nemoj da ti je palo na pamet, neko ce izaci. ako ne ti, onda zena, deca, drugar kom si izvalio to pijan, pokazao nesto jbg. i to stoji tako nema sta, 60+ god. niko da pisne.

onda su morali da to prenesu svetu da pokazu da su glavni. al prvo jbg, znam da smo usred hladnog rata al daj breznjeva na telefon:
    "slusaj leo, sacemo da pustimo svetu da smo sleteli na mesec kao satro lajv signal haha, kapiras. jeste, vi ste prvi, al dajte nam ovo jebes ga. ajde, ti moz ucutis sve te tvoje naucnike i vojsku i sve te sto prisluskuju tel sad, i njihove porodice i prijatelje i svakog ko je slusao neki radio signal. ajde brt, nemoj si picka, kazi da smo sleteli. i ucutkaj sve to. vazi?"

sigurno je tako bilo. nema sanse da su uzeli i ulozili 10% americkog budzeta da se napravi to tehnicki, nema sanse da je to, mnogo je verovatnije da se do danas to krije, iako sve vise ljudi ucestvuje u tome.

18. Nego kako Ješe još nisu nasnimili neke emisije kako sleću na Marsove i Jupitere?

19. al nadu daje cara, koji pocinje da vidi kroz sve to. jer kajper belt i temperatura na mesecu jbt, kako to objasnjavas?

20. Nema tamo obecane zemlje pepsi lol

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.