Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bila kombinacija svega, poletanja, sletanja, filma, glume sa ciljem da se dobije pobeda u hladnom ratu. Jeli govna i jedni i drugi al zna se ko najbolje ume da laže
samo nije bilo lendinga
Ma sve si u pravu za ovo celt, i ja sam kao mladji sumnjao u sve i svasta, pa poco citat malo knjige i shvatis da si samo neuk.
Za caru imam jednu laganu literaturu o astrofizici od neomiljenog autora;
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Astrophysics_for_People_in_a_Hurry
El se zna ko je snimio onaj zadnji kadar kace poletalo sa meseca el se to bar zna kako snimak dospeo nazad na zemlju. Vrv povukli kameru pecaroškim najelonom vredelo se domišljati koješa
pa sta je bilo, daj opis dogadjaja, sto si provalio do sad?
aj, nemoj samo preispitujes, za to ako ces sve preispitujes reko ti sta moz da uradis.
opaa, nove reči lol
doso sam ovde, i zena resila nece koristi odmor kao radi od kuce, posedimo duze ovde na odmoru, pa reko i ja cu, poneo laptop, sedim ovde kao "radim", iako sam dao otkaz, menjam posao na jesen tamo. tj nista ne radim, al ipak mora izdrvim patku pored laptopa malo preko dana.
cenim da cara ovako zivi.
dosli smo do tog stadijuma - i glupi imaju vremena da razmisljaju. nek nam je bog u pomoci.
poletanje, niska orbita eventualno, sletanje + efekti, montaza i gluma. Dakle proizvod ovaj o kom palamudite a cilj je bio globalna dominacija i prikaz dominacije soft moći amera. Medijsko osvajanje globalnog tržišta ukratko, posle je nastavljena debilizacija putem holivuda na istu mantru
Ali Rusi bi ih pojeli da su to snimili. Ili misliš da su i oni deo dila? Ili misliš da Rusi nisu imali sredstva da ih isprate šta rade?
Kako su ucutkali ceo set, moralo je puno ljudi bude ukljuceno?
I kako su ubedili ruse da ucestvuju? Lako je razlikovati signal sa objekta koji kruzi oko zemlje i sa meseca. Ovaj prvi za pocetak prodje vidno polje odakle mozes da ga pokupis za par min.
Ustvari ne ruse, ostatak sveta
i rusi su imali svoje popusaje al su ameri prejebali rujane, trka ko će više fejkuje zarad viseg cilja, nema nedozvoljenih radnji inače ćeš i sebe otkriješ ako rivilujes drugog
cuj sad kako, profesionalci su radili taj false flag ne ja.
Tacno sam ovako i ja razmisljao do skoro, kao hladnoratovska patka ali onda sam otvorio knjige
Ili uzmi 9/11 cije potpis, profi sabotera ili par kozojeba koji luduju po americkom nebu
A kaži Caro je l' si čuo za Apolo 8/9/10? Je l' to uopšte postojalo?
Cuo sam pepsi, jedno su realna dostignuca drugo propaganda Nego zaokruzi ko su glavni bankari na ravnoj planeti
a jevreji
b jevreji
ima ih i o false flag operaciji srebrenica
Cara kao studenti kad im ponestane ideja pa ajmo pricati o 1389
Pricamo o letu na mjesec druzeeeeee
C, radi se o primerima manipulacije zarad ostvarivanja određenog cilja. Danas bukv što god oćeš uradiš na globalnom nivou moraš dobiješ naklonost mahom zapada odnosno onih čije pare planiraš da trošiš a za određeni cilj. Uzmi najsvežiji primer Gaze i Izraela, ili Ukrajna. Ista propagandna mašinerija laži samo tebi mila braća iz Gaze pa to gledaš emotivno dok duvaš jevropzapadnu frulicu.
mislim da si jedina osoba na internetu zbog koje bi otvorio susedni tab i guglao "koja zivotinja na zemlji isere najvise govana". i nauka kaze da je to plavi kit - isere do 200kg govana odjednom.
e kurca ne verujem official narativu tu, cara isere daleko vise, samo na jednoj stranici vukajlije.