TEORIJE ZAVERE

1. fektceker busterash celtibor jase na talasu zvanicnog narativa - jer tu se gresi ponajmanje

2. Nema veze sa zvaničnim narativom Caro. Ti generalno možeš u sve bukvalno da sumnjaš. I da smo u matrixu i da smo konji koji sanjamo da smo ljudi i da se vazduh koji dišemo (ako ga uopšte dišemo) ne sastoji od kiseonika i ostalih stvari.
    I to je sve ok. Svako može da misli šta god hoće.
    Ali ovde imaš neke nepobitne naučne činjenice tipa da na Mesecu zaista postoji gomila ljudskih uredjaja koje su morali da postave/našteluju ljudi i koji su na ovaj ili onaj način proverljivi. Sumnjati u današnje vreme da Zemlja nije loptastog (ili bar približno loptastog) oblika je presmešno. Prosto mi žao što odraslog čoveka koji tvrdi takvu nebulozu, ne mogu da pošaljem nazad u osnovnu školu.

3. de sam ja napisao da je ravna ploča haha

Redom svi 'naucenjaci' upadaju u iste zablude zasnovane na modernim dogmatskim otkricima. Prejak uticaj diskaverija i nacionalne geografije

4. Izvoli opovrgni ta “dogmatska” otkrica i dobices nobela, ne tupi ovdje s nama koje neces nikad ubjediti u suprotno

5. nece on nobela i te nagrade sto daje establisment on to radi iz cistog altruizma. i gluposti sopstvene.

6. de sam ja napisao da je ravna ploča haha

(ako prihvatimo ono objašnjenje rečenice da sumnjaš da je Zemlja okrugla) gde sam ja napisao da si ti napisao da je Zemlja ravna ploča?
    Ja sam napisao da bi svakog (odraslog) sa takvim nebuloznim stavom poslao nazad u OŠ. Što si se ti prepoznao u toj rečenici?

7. Zemlja je loptasta, može lock.

8. ne okolisi, cari treba malo skole, lepo si reko to. nista se nije zadrzalo u toj glavudzi cini se, ucio napamet, izvetrelo vremenom ko nezatvorena rakija, pa sad mnogo lagano puniti tu supljinu glupostima jebi ga.

9. Lik zaglibio u nekim alt-right vodama, tačno ga vidim kako uplaćuje donacije da Zorhan pobedi gradonačelništvo u Njujorku.
    To je ta nacistićko-revizionistčna, a istovremeno marksističko-džihadistička strana njega, za koju i dalje gajim neku nadu da je samo loš trol.
    Ili dobar trol.
    Nije bitno.

10. Ja sam napisao da bi svakog (odraslog) sa takvim nebuloznim stavom poslao nazad u OŠ

upravo postoji dosta više teorija od toga ravna vs loptasta, modž bude i jajasta, ima i oblik izvrnutog diska, ima kupolu nad sobom, ravna je i mnogo veća nego što jeste itd itd

Više akcentujem na tananost zvaničnih objašnjenja i falsifikate koji idu uz to nego što ekstremistički zastupam bilo koju od teza. Nisam valda loptasti globusar celtibor lol

11. kad sam dosao prvo u svajcarsku, dosao sam naostren, sa znanjem nemackog koji sam ucio u skoli, 4 god. uzimao i privatne casove i sve to jos tad, dobro mi islo u skoli.

prva prilika kad sam mogao to znanje da uzmem i da upotrebim, samo sam zinuo, nema reci. mislim nesto, ne mogu da kazem. ovaj prica, nista ga ne razumem, kao debil. nivo znanja, uzasan, ocigledno neupotrebljiv. krenuo bio u skolu sa duducima koji nikad nisu ucili jezik, isti nivo.

4 jebene godine ga ucio u skoli.

ljudi slabo kapiraju da nas skolski sistem, pogotovo ucenje napamet u srbiji, ostavlja polupismenim - dovoljno nabiflanih informacija da imas neki osecaj znanja, ali nikakve upotrebljive vrednosti da to znanje iskoristis da nesto uradis.
    i ljudi krenu na taj nacin kao, pa eto moze nesto na brzinu da se nauci, a nisu ni svesni kolko su suplji. i opasni su ako su glasni i samopouzdani.

na jeziku vidis odmah koliko si supalj. nista jebeno ne razumes, nista ne znas da kazes. iz biologije, fizike i slicnih sranja ne vidis.
    a mislis da imas neku podlogu da bilo sta razumes.

i onda je mnogo lako da ti neko podmetne kakva god oce govna, ko cari.

12. Sumnjati u današnje vreme da Zemlja nije loptastog (ili bar približno loptastog) oblika je presmešno.

zapravo nije ovo je jedna od stvari koje su "niđe veze". Bukv modž ti dođe ko razonoda jer koji god da je ishod ne utiče na sistem koji ti je predodređen a kvalitet ćivota će ti bude isti.

Ovo jedino kuglašima tema biti/nebiti

13. i ti mislis da se prepires sa carom, a prepires se sa celim jebenim internetom koji sipa sumnju u svaku mogucu cinjenicu koju si u skoli ucio, jer je nikad nisi ni naucio, vec samo cuo.

i naravno da ce covek da posumnja na sve sto postoji. da misli da je zemlja ravna. sto da ne

14. celte aj smiri se malo i objasni sebi zbog čega te ovakve stvari potresaju, očigledno je da ti mrdaju bulju iz sistema u kom si mentalno zamecentiran pa samo promisao da nešto može bude drugačije ili da nije kako je rečeno u tebi budi osećaj nelagodnosti

još da ne znam koliko si jeo govana oko korone pa i da razumem jbt, bukv skvičiš kati se dodirne mejnstrim koda ti leba daje da jedeš

15. jer cara nema ni mrc sirine iz njegove ASTROFIZIKE da mozes njemu da cinjenicno objasnis nesto. tvoja cinjenica ista ko random cinjenica sa interneta "van alenov belt ubija, mesec vruc, kako"

cara je trajno pokvaren. moz samo da se napusuje dok ne ucuti.

a to ide totalno pod pravi ugao uz vrednost slobodnog govora i ostalih vrednosti za koje smo se jebeno borili da ovakvi pisaju po njima.

i na kraju ce ih izgubiti.

16. kad sam dosao prvo u svajcarsku, dosao sam naostren, sa znanjem nemackog koji sam ucio u skoli, 4 god. uzimao i privatne casove i sve to jos tad, dobro mi islo u skoli.

prva prilika kad sam mogao to znanje da uzmem i da upotrebim, samo sam zinuo, nema reci. mislim nesto, ne mogu da kazem. ovaj prica, nista ga ne razumem, kao debil. nivo znanja, uzasan, ocigledno neupotrebljiv. krenuo bio u skolu sa duducima koji nikad nisu ucili jezik, isti nivo.

ovo samo bolid modž da misli da sa srednjoškolskim znanjem jezika modž u svet. Čuj dobro je znao hahahah

17. samo bolid modz da misli da sa srednjoskolskim znanjem hemije i biologije mozd da razume vakcine. ili sa znanjem fizike iz trogodisnje da razume ASTROFIZIKU.

samo je za jezik mnogo lako da provalis.

18. odnosno, duvaj patku caro. duuuuvaj ga na 5 atmosfere.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.