TEORIJE ZAVERE

1. Posto si panglu, to sto neka farmaceutska kompanija zeli da nekom lijeku zaradi sto vise, ne znaci da lijek nije djelotvoran ili da ne postoji kao lijek uopste

2. aha, znači ima i toga

šta je sa ovim?

Soroš je filantrop ako nisi znao
    šta znači ta reč jel umeš da objasniš? i kako se dobija ta titula?

3. Dobije se kaci dobar ČOVEK

4. To sam samo po srbiji i madjarskoj cuo da kenjaju po sorosu, kod nas malo ko zna i ko je taj lik, ne bave se nasi desnicari time. To je magyar spika a ti si gore blizu madjarima pa mi je jasnije.

5. vi ni nemate desnicu, vi ste komplet xtrm soroš isis levica i umereni normani (tradiocionalisti), zato i nemate neke potrebe da se time bavite iako vam se nalaze u svim strukturama društva. Nato-jevrejske fufice bukv

To sam samo po srbiji i madjarskoj cuo da kenjaju po sorosu

https://pbs.twimg.com/media/GwZIQJRXcAAU_so?format=jpg&name=small

https://pbs.twimg.com/media/GwZIS3qW8AAUHiV?format=jpg&name=small

zato što si leftard pliduu

lepa vest: ni pavle ne kmeči za soroshem

6. Ne nego se ne opterecujemo glupostima, imamo realnih problema. Isto ko i ti sto imas realnih problema u drzavi ali bolje izmisliti nekog zlog ciku sto oce da ti sjebe jedinstvo i napredak

7. pliduu ti si solidno priglup momak ako ne vidis da ćiviš u rezervatu sa dosta chipsa

al aj lagano, proces je to

8. A u cemu treba da zivim ? Odlično mi je i šta treba da težim nekom lošijem životu nekoj SLOBODI lol

9. Niko u proslosti nije bolje zivio nego sto mi zivimo danas ali ti zivis u nekoj desnicarskoj iluziji gdje treba da se oslobodis nekog i necega, vi se stalno necega oslobadjate, stalno neko oce da vas zajebe i unisti vas, stalno neka muka i kuknjava, neces s tim majndsetom daleko iz kaljuze jbg

10. Odlično mi je i šta treba da težim nekom lošijem životu nekoj SLOBODI

Ok znaci polunesvestan si.

El imaš kakve ćivotne ideale u širem smislu? Nevezano za tip auta i količinu zero koke što moš nakupuješ? Nesto sto se ne tiče samo tebe?

11. Samo lične, svako nek krene od sebe i svima će nam biti dobro. Ako je dobro meni, biće i mom komšiji jer mu onda neću dolaziti na vrata da prosim ili da se jebem s njim oko međe. Samo mu moj lični napredak može koristiti. To ti se u ekonomiji zovu “Pozitivne eksternalije”

Više ideale nemam, to prerasteš u srednjoj kad odeš s navijačke tribine (ako si tamo ikad i bio)

12. Samo lične

klasiščno kmetsko razmišljanje new age konzumenta, ljudi trebaju određeni idealizam zadrže do kraja ćivota bukv i neguju to na već prilagođen način spram mogućnosti.

Bukv razmišljanje sns ćacija i drugosrba ovo što naveo, daj meni svima će biti dobro.

Više ideale nemam, to prerasteš u srednjoj kad odeš s navijačke tribine (ako si tamo ikad i bio)

nikad nisam bio toko pglu, neki kraći period u osnovnoj al viče sam gledao da budem akter

13. Hahah daj caro sta njegujes koji kurac razvijaj sebe na licnom nivou, uci citaj vjezbaj zivi zdravo putuj druzi se zajebi te ideale, za ideale ginu budale taj rad

14. razvijaj sebe na licnom nivou, uci citaj vjezbaj zivi zdravo putuj druzi se zajebi te ideale, za ideale ginu budale taj rad

jedno ti ne isključuje drugo osim ako si total tenkre

imam kumelu kog sam otreso skurca zbog takvih stavova, bukv sa takvima neću sedim za istim stolom i jedem hranu jer fazon kaci pička idi budi sebi pička mojne truješ ostatak društva.

Generalno takvo ti većinsko razmišljanje ljudi koji ulaze u stranke i organizacije, javna preduzeća, jer jednom se ćivi i daj da bude što lakše, onda naravno da se prave kojekakvi ćivotni kompromisi a u ćivotu modž da se prodaš samo jednom.

Ofc možeš budeš i sirovi individualac i to poštujem al onda bukv ne treba da se baviš životnim okolnostima nikad nigde jer imaš isključivo svoj put, zarađuješ private pare, imaš svoj biz itd itd

15. eo divi plidu kako studenti u blokadi medicinskog faksa to praktično objašnjavaju

Glavni student koji ‘želi da uči’ pre par dana je paradirao Kliničkim centrom kao da mu je dedovina.

I, dragi naši lekari, dokle ćete da ćutite i povijate glavu dok se osoba koja nema razvijen prefrontalni korteks ponaša kao da Vam je šef?

Obraz i kičma nisu samo anatomski pojmovi.

reci im da su budale da se to ne radi tako, nego da završe čkole pa da se snalaze

16. Ne shvataš ti o čemu pričam, nemam više ideale jer to smatram jedenjem govana a to što fokus stavljam na lične ne znači da sam društveno-politički nezainteresovan, naprotiv samo smatram da treba da radim i djelujem koliko je u mojoj moći. Sve iznad toga je zavaravanje. Neces ti pobjediti nikakve zapadne/istocne vrijednosti, neces ti utisati nikakve ideologije, na tebi je da izaberes svoj put njime koracas i radis najbolje po sebe a samim tim i po druge.

17. radis najbolje po sebe a samim tim i po druge.

I sad to stavi u kontekst Vučele i videćeš koliko grešiš

18. Pa ne griješim Peps.
    Političar koji ne radi dobro po narod, gleda samo lični interes, može kratkoročno profitirati, ali dugoročno šteti i sebi.
    U zdravom i stabilnom društvu, interes naroda i interes političara moraju biti povezani. Ako ih razdvojiš; počinje korupcija, bijes naroda, propast institucija, a s vremenom i gubitak kontrole. I kad tad, račun dođe svima na naplatu.

19. nemam više ideale jer to smatram jedenjem govana

ovo ti znači da ti je karakter potrošen u širem smislu jbg, čuš pliduu nema ideale izdala ga sudbina izdao ga ćivot.

Naravno da imaš ideale nego si zadovoljeni tenkre kojekakvim životnim okolnostima pa drkaš kurcic na neku svoju individualnost toboz jako si uspesan (šetkaju te iz firmice do firmice, nemos nadjes stalnu cavu pa palamudis ovde o nekom lajf seksesu i tripuješ individualizam lol).

Ne kenjaj bukv, to što si se malo bolje učmario ne znači da je šira slika kako treba

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.