TEORIJE ZAVERE

1. tenkre vozio kabria dva meseca - stanje u državi top

2. Ne mislim da sam nešto plaho uspješan samo kažem da se ne mogu žaliti jer bi bilo bezobrazno jbt zivim bolje nego što je svaki moj predak živio u mojim godinama i sad treba da tripujem nezadoovljstvo ?

Daj mi neki viši ideal kome treba da težim, stvarno te ne razumijem. Mogu ti reci sta su mi ciljevi (opet lični) u budućnosti, ali ne sanjam o nikakvim uzvišenim idejama.

3. jbt kakva si ti ćaci botina

da se ne mogu žaliti jer bi bilo bezobrazno jbt zivim bolje nego što je svaki moj predak živio u mojim godinama i sad treba da tripujem nezadoovljstvo ?

idi na grob sad pradedi traži oprost što on nije imao 2.0 motor i bose zvučnike jebem te da te jebem sirova

4. Pola vas ovdje ne shvata da sam ja u prosjeku 15 godina mladji od ovih prdonja a svi pristupaju kao da sam neki ker što je oglođo kost pa kao treba da tražim sirov odrezak. Ja se nisam baš najbolje snašao u nekim stvarima, nisam našao posao od 5k evra nego mjenjam firmice kako kae cara, nisam se oženio pa ga drkam jos, vozio sam kabrio dva mjeseca a vw vozam preostalih 10 i moze to sve bolje i treba, sve ja to razumijem ali moj nesređen život ne bi pomogao ni mojoj okolini ma kakve uzvišene ideološke ideje imao jer - nisam ostvario lične. Zato se trudim da sredim sebe koliko mogu i nemam vremena da brinem o tome dal me jaše soroš krišom.

5. pa brt šta se onda fališaš da je sve dojajno i da se nema vremena za gluposti, ćiviš u poluretardiranom sistemu a zadovljavaš se materijalnim dobrima koje tvoj predak sve da je bio baja patak ne bi mogao sebi da priušti - jer jebeno nisu ni postojali u to vreme

6. ali moj nesređen život ne bi pomogao ni mojoj okolini ma kakve uzvišene ideološke ideje imao jer - nisam ostvario lične

i ovde grešiš na max, a jasan primer je da najčešće ostvarene pojedince zabole kurcina za širi drustveni konsenzus...jer sto da se cimaju za raju kacu nasli svoje mesto pod suncem i često budzetu.
    Retki su ti primeri i u ovim protestima u srb medj poznatima ostvarenima glumcima sportistima i dr da podrzavaju studente i narod, mos izbrojis na prste dve tri ruke bukv, najveci deo tih uspesnih kako ih ti nazivas ćute i boli ih rac. Sistemske pičke, isto važi i za ostvarene biznis ljude itd itd

7. Nastojim da niko ne zajebem, da pomognem kome mogu, da zivim fino, bavim se hobijima raznoraznim, provodim vrijeme sa dragim ljudima i trudim se da ne ostavim baš neki govnjiv trag. Da li ću vremenom otkriti neke veće ideale, traganje za pravdom, istinom, bogom.. ne znam. Trenutno ne vidim potrebu za tim ni način da do toga dođem.

8. Dobro Caro ali ne možeš da kriviš čovjeka koji iz nekog tebi nepoznatog razloga (ili ti se cini da ti je poznat) ne podrzava sve ovo po Srbiji danas. Pitaš li se što se devedesetih ti isti nisu pobunili ? Jeste, sad će u miru kad je većini banja u odnosu na ono devedesetih, odluciti da dižu glas. Ko ih jebe, koji će vam kurac ?

9. posebno bi naglasio ovo

da zivim fino

zadržati rank dingospowa u svakoj situaciji je od ključnog značaja

10. Ko ih jebe, koji će vam kurac ?

ofc, samo ti govorim šta čist individualizam najčešće znači za kolektiv. Vredno pišljivog boba i vejstovanje energije na kojekakve sportiste, pevače, vozače i slične budale.

11. Pa kad prvenstveno pravite kult od tih debilkoa. Ljudi ostaju navecer da gledaju jokica koji uzima 200 miliona za loptanje a taj isti sutra na posao u 6h i onda ocekuje da se ovaj politicki angažuje šta li

Nego reci ti meni caro sta ja da radim da budem UZVISENI IDEALIST

12. tebra imamo i djovaksa koji nije taj debilko, dakle nije nužno biti vrh individualac i slepac. Ima pozitivnih primera u promilima, jednostavno individualizam ne znači napredak za kolektiv po difoltu a to je ono šta si palamudio da radiš JAKO na sebi i da je jedino važno za društvo. Loša taktika

13. Plidu ko i svaki 23godisnjak boli ga pache za ideale, i dalje misli da ima potencijala, da ce bas on pokazati da je poseban i misli da je samo njegovo dupe bitno. 100% to the point

Cara sa druge strane ko i svaki 45godisnjak, sa dodatnim iskustvom da on sam kurcu ne vredi kao i svi mi, al da kao satro ima iskustva i mudrosti se zgrazava prema omladini koja satro nema ideale, a velica onu omladinu koja ima, ne kapirajuci da i ti imaju ideale iz istog ovog razloga kao i plidu. Def ne njegove.
    Kad ga pita covek: a de mi kazi sta su ti ideali, ne zna da ti kaze. I on 100% prosek.

Svi jebeno posebni.

14. Dingospowi u picku materinu. Vrh gausove krive.

15. I plidua postujem, jer jos se nije cementirao tu, mada hoce. Cara mi ide na kurac jer jos nije ukapirao gde je a trebao je do sad.

16. samo celtara uredno busterovan lolo

e tebra imam ideal, dai vacinu da to resimo

17. Ma jok i ja sam prosek samo ne kenjam.

Malo sam manje prosek od tebe doduse jbg, ako nista malo vise zivotnog/profesionalnog a vrv i privatnog iskustva, stono kazu ljudi vido i sveta.

18. Hvala na razumjevanju celt, 3 godine sam stariji od tvoje pretpostavke i nije za pohvalu sto se jos nisam pronasao u tim višim idealima i što ih gledam površnu al jebem ga ni od care ne dobih odgovor čemu to bi trebao da težim ako ne u ovim godinama onda bar u budućnosti pa da se orijentišem, za sad se još nisam potpuno pronašao ni na ličnom nivou (kao što sam i naveo) ali to je boljka nas tupavih generacija s kraja 90ih i pocetka ‘00

19. Cuj plidu 23. lol to su dine za nemanje ideala po celtu. Plidu konjina od 27-30 bukv a studentski idealisticki pokret fazon 19-25 prosek

Jos ovaj kaze hvala celte. De vi ćivite

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.