TEORIJE ZAVERE

1. Аће буктати ракчине код људи од овог прскањааа

2. plidu šta si zaokružio? 1 il 2

3. taj čkolski o kom pričaš proizvodi retarde bukv, horde nabeđenih nefunkcionalnih glovica gde bukv svako ko je nešto uspeo posle bilo je dodatnim učenjem i znojem razume se al znanje koje nije dostupno u školskom sistemu je morao pronađe.

pa da, kazem ja da je skolski sistem u srbiji podbacio, previse cara postoji kojim fali osnovne skole. Ostalo nebitno.

Knjige braco moja!

4. I ja bi bio cara da nisam posle dodatnim ucenjem i znojem malo povezao osnove i cinjenice koje nam pricali bez objasnjenja.

5. Ehh ja se sjecam vremena kad celt nije cito knjige a sad doso vakat da ih preporucuje cari ko njemu melk

6. cinjenice koje nam pricali bez objasnjenja

povezao propagandu i stvarnost u jednu celinu haha

7. ovo kojekavi celtituli dan danas nisu u stanju povežu a pozivaju se na klasično obrazovanje težak rad i znoj lol

https://pbs.twimg.com/media/GwzxTIFWQAAeKQx?format=jpg&name=small

8. - kakvog je oblika zemlja?

Cara: pa pazi, jedno 50% sanse da je okrugla, 50% da je ravna i 50% da je klompoid.

9. Ckolja to za budale. Pametnom dosta

10. celte, nemas vakcinalni imunitet iako imas imunitet da pricas gluposti

ovako: https://pbs.twimg.com/media/Gw4D80VWgAAft87?format=jpg&name=small

11. Je l' Caro, a šta misliš da se krije na onoj skrivenoj strani Zemlje? Je l' živi iko tamo ili samo znamo da postoji a niko još uvek nije istražio? Nisu li Atlantidjani tamo skriveni?

12. Pepsi78 pre 13 minuta
    Je l' Caro, a šta misliš da se krije na onoj skrivenoj strani Zemlje?

Srbi koji su odgajani da staju na stranu jačih jer su kroz istoriju terorisali manje i slabije narode pa im prirodno

13. Tamo se kriju studenti koji ne zele da uce

14. tamo je milo lompar presednik i slavi se vidovdan svako malo

15. Zvuči kao mjesto na koje ne bih želio da zalutam

16. pliduu ti nikada ne bi pozeleo da prodjes ledeni pojas jer tamo soros ne stanuje

17. Jos ako nema pringlsa i kole, nemam ja sta tamo da trazim

18. Kad prodjes ledeni pojas dodjes do chevua :)

19. Je l' Caro, a šta misliš da se krije na onoj skrivenoj strani Zemlje? Je l' živi iko tamo ili samo znamo da postoji a niko još uvek nije istražio?

skriva se od nas, zato nisu dozvoljeni preleti preko ledenog pojasa. Ovde je najverovatnije da se nalaze globalne vojne baze i ostala kontrolna tehnika, moguće je i da ima dosta normana poput nas koji nemaju pojma da mi postojimo, isto se nalaze pod uticajem kojekakvih eksperimenata.

To postojanje života iza ledenog pojasa ne znači da je svet tamo slobodan ili da je u pitanju neka divljina, dajem veliku mogućnost i da je prostor u velikoj meri nenaseljen i da nije osvojen do kraja. Nije da se to već nije dešavalo u ovoj našoj zoni.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.