Nisam siguran da l' su 'džinovska Zemlja' i ono 'Sunce-Mesec klackalica' deo iste teorije, ali ako jesu kako objašnjavaš da se različita sazveždja vide ovde kod nas i recimo na N.Zelandu? Stvaljaju nam noću neke prekrivke na nebo da drugačije izgleda?
Kako objasnjavas sto let izmedju australije, nz i juzne amerike ne leti preko rusije evrope i amerike i ne traje 40 sati?
Ok ako ide preko okeana da nas zajebe sto onda ne traje 80 sati jer tipa 2x duze tako po toj mapi?
brt ni nemas takvih letova, ovo malo i sto bude je ubrzana simulacija jer treba pokriti kuglashku teoriju. Zato uvek i insistirate na ovim trivijalnim pitanjima
brt sta mislis dok avion leti el pilot upravlja uvek blago ka dole ili drzi letelicu horizontalno!? I zasto horizontalno?
brt reci ti meni sto najcesce takve rute ne idu direkt
idu direk al pajsad, zemlja mora da je OKRUGLA.
kupi globus. Ne mora onaj skolski imas onaj za alkose sto kad otvoris imas rakiju i case unutra, al svejedno gledaj tu i povuci pravu liniju izmedju a i b i kako izgleda na mapi.
Pa trolujes brate, nemoguce je da ne znas ove stvari kao globus -> mapa, letovi, da tu ubacujes letenje od 5 maha putnickim avionom i pajsad, SiMUlacIJu
ma jok, fazon ne idu putnici tim pravcem samo povremeno pustaju avione sa jacim performansama da pokriju taj let a svi drugi idu okolo, što i rade najčešće
Ako nije trola, onda je stvarno pitanje kako matorom coveku od 40+ objasniti da mu fali osnovnog bas poznavanja sveta da bilo sta razume, koji se nabio samopouzdanjem da moze sve da razume preko interneta sedeci u kekendi celi zivot, u kratkim videima i tekstovima.
Mislim da je to to, ako nisi trola, zao mi je za tebe. Stvarno.
Nisam siguran da l' su 'džinovska Zemlja' i ono 'Sunce-Mesec klackalica' deo iste teorije, ali ako jesu kako objašnjavaš da se različita sazveždja vide ovde kod nas i recimo na N.Zelandu? Stvaljaju nam noću neke prekrivke na nebo da drugačije izgleda?
Ma po toj teoriji novi zeland i australija vrv i ne postoje
ne vide se iz iste tacke isti delovi neba, isto pravilo vazi i za globusare i tepsijare
nek posalje chewara neki fotos da potvrdi
Kako objasnjavas sto let izmedju australije, nz i juzne amerike ne leti preko rusije evrope i amerike i ne traje 40 sati?
Ok ako ide preko okeana da nas zajebe sto onda ne traje 80 sati jer tipa 2x duze tako po toj mapi?
Kako che putuje u chile, dechko?
brt ni nemas takvih letova, ovo malo i sto bude je ubrzana simulacija jer treba pokriti kuglashku teoriju. Zato uvek i insistirate na ovim trivijalnim pitanjima
brt sta mislis dok avion leti el pilot upravlja uvek blago ka dole ili drzi letelicu horizontalno!? I zasto horizontalno?
elaborisi malo? Kako nema letova? Kako ubrzavaju simulaciju?
Isto ovo za letenje, al daj prvo ovu simulaciju i nepostojanje letova za koje moz kupis karte?
Kako zajebuju australijance i cileance?
simulacija i u tim malobrojnim letovima veće brzine kretanja prosto
brt reci ti meni sto najcesce takve rute ne idu direkt to je pravo pitanje za tebe
idu direk al pajsad, zemlja mora da je OKRUGLA.
kupi globus. Ne mora onaj skolski imas onaj za alkose sto kad otvoris imas rakiju i case unutra, al svejedno gledaj tu i povuci pravu liniju izmedju a i b i kako izgleda na mapi.
Kako simulacija?
Jesi li chuo za merkator projekciju dechko? Znas li sta je to?
Al evo sad sam provalio da trolas samo
haha el ima neko od tepsijara da ne troluje jbt
Pa trolujes brate, nemoguce je da ne znas ove stvari kao globus -> mapa, letovi, da tu ubacujes letenje od 5 maha putnickim avionom i pajsad, SiMUlacIJu
ma jok, fazon ne idu putnici tim pravcem samo povremeno pustaju avione sa jacim performansama da pokriju taj let a svi drugi idu okolo, što i rade najčešće
Koji je taj avion sa jacim performansama sto moze po onom tvom modelu zemlje da leti 14h bez prestanka brzinom od 5 maha?
Cara:
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/640/cpsprodpb/5698/live/b7852ec0-c419-11ef-b71f-053f4c28d5de.jpg.webp
Ako nije trola, onda je stvarno pitanje kako matorom coveku od 40+ objasniti da mu fali osnovnog bas poznavanja sveta da bilo sta razume, koji se nabio samopouzdanjem da moze sve da razume preko interneta sedeci u kekendi celi zivot, u kratkim videima i tekstovima.
Mislim da je to to, ako nisi trola, zao mi je za tebe. Stvarno.
cuj kakav, vojni jbt
Mora da je neki ruski tajni onda, amerika nema tako brze, i da mogu toliko dugo da lete.
Ustvari i ja lupam, sta nema, celi svet kontrolisu osim care, ima, to im od one vanzemaljske tehnologije iz area 55 ili kako bese.
To i simulacija.
Cara brat vozi, vozi, a onda se otkaci od zice, mora izadje vozac sa onom motkom da ga kaci ponovo, napravi guzvu po beogradu.
Svako malo se zapali.