TEORIJE ZAVERE

1. Pa logično bi bilo da nisu hteli da pobiju zatvorenike

Pa su pustili svabe da na miru rade posao, jer moglo bi biti zrtava u suprotnom. Ozbiljna logika

2. Caro ne seri, cuj ti te logike bombarduj zatvorenike svakako ce ih neprijatelj pobiti.. jbt ozbiljno debilna ti je logika

3. to je pepsi kenjao, brt el se mogla bombardovati pristupna logistika npr pruge, ceste i sl

sAvezNiCi tukli pravili civilne zrtve na sve strane da eksterminisu svabe al ne diraj logore šinko može neko da strada

4. A je l' ima neki logor da su gadjali namenski? Znači neki logor, a da nije neki od ovih što ti ciljaš.

5. Drugo, mora da razumeš da sve do posle WW2 ljudima bilo jako teško da poveruju u to šta se zbivalo po tim logorima, čak i od onih šturih informacija koje su imali. Jasenovac garant niko nije ni imao na mapi zlodela u Americi.

6. pričaš gluposti, pa ni dan danas ljudi ne mogu veruju sta se radilo tamo

al ne radi se o ljudima radi se o obavestajnim sluzbama kojima nema sanse da je ovo moglo da prodje ispod radara. Bombardovali kojekakve leskovece i beograde nevidjen broj puta - jasenovac, hm. Sta li se radi tamo verovatno gaje koke nosilje sa ješama, ciganjima i serbima

7. A cara zastranio do daske, do kraja ce zavrsiti sa spikom “more bolje bi bilo da je hitler …”

8. ajde celte ti kao vrsni analiticar sig bi trebao da znas nesto na temu kako je dozvoljeno da toliki broj nezapadnjaka fasuje u koncentracionim logorima

9. Pa, nisu znali.
    Ako je tvoja teorija tacna onda su rusi saradjivali, a ne “zapadnjaci” jer su logori bili u poljskoj valjda ukrajini i eto kod nas, ne po francuskoj i belgiji.

Ali nisi ti u pravu ni za sta ovo sto pricas, bas si zastranio.

10. alo seviser aviona, pa nisu rujani držali poljske i ukrajine, i ovo što kažeš kod nas

čuš kod nas

ndh - celt: KOD NAS

11. Krili su nemci sta se tu radi i od svojih maltene.

A saveznici, zasto bi iko pobogu bombardovao kamp u kojem su zatvorenici nemacki?

Kako drugacije zamisljas da su uvestvovali. Sto nisu usli posred nemacke da ih oslobode ‘42, ili tako neki argument. Ili sto jisu posejali bombe po ausvicu da pobiju sve to jebes ga?

12. čuš kod nas

Caro, savetujem ti da odes do nisa i da posetis
    https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80_%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D1%80%D1%81%D1%82

Mozda, moooozda uspe da ti proradi neka emocija, da to ipak nije bilo bas nesto dobro. Ko god da je bio cilj.

13. Krili su nemci sta se tu radi i od svojih maltene.

brt vagonima odvozili ljude masovno na dnevnoj bazi nije imao ko da dojavi da se nešto suspektivno dešava lol

pre bi reko da ih boleo kurac jer nisu ginuli njihovi

14. bio sam tamo mejmune, vodili nas sa čkolom

al brt srb bila pod okupacijom za razliku od ndh. I jopet kažem bombardovani su koejkakvi civilni ciljevi na sve strane al naci logor - mojne to neko diro sa zapada pls

15. Kazi mi samo, jel hitler negativac ili ne po tebi?

16. Ali zasto bi iko bombardovao zatvorenicki kamp na neprijateljskoj teritoriji??? Bombama iz ww2?

17. Ali zasto bi iko bombardovao zatvorenicki kamp na neprijateljskoj teritoriji??? Bombama iz ww2?

da spreči masovne egzekucije nezapadnjaka npr

18. Sta, logika - aj kad ih nisu jos nemci da ih skembamo mi?

19. Sta, logika - aj kad ih nisu jos nemci da ih skembamo mi?

jok tebra, pa nisu u danu pobili sve te ljude, trajalo je to par godina, u jednom sravnjivanju takvog objekta bi rešio dugoročnu štetu. Ja ti samo kažem da se na tome nikad nije radilo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.