TEORIJE ZAVERE

1. celt malopre
    Sto nisu rusi?

jesu na kraju rusi

al glupa teza jer rusi su tamo deportovani nisu britanci francuzi holandezi i ostali nacoši tog vremena

2. u jednom sravnjivanju takvog objekta bi rešio dugoročnu štetu

Tvoja logika je jako, jako losa. Ti kampovi su strasni zbog onog sto je cinjeno tu, a ne zbog baraka, i ograde, sto su bili.
    Bukv ti je predlog, pomozi im i ti malo, pobij zatvorenike, i kao ces tako da sprecis nesto, za sta mozes podignes opet kamp za 5 dana.

I to sve baziras na logici - znali su, obavestajne sluzbe i slicno, u sred rata, o protivniku.

Znaci uzas. Na foru ravne zemlje. Ne znam ni sta postizes, valjda neki rehab hitlera nesto, nisi ni jasan.

Pri cemu uz sve - “za ruje ne vazi, njih volem”

3. Sram te bre bilo, budaletino. Deda bi te pljunuo da zna sta kenjas

4. lupas jebene gluposti

teza jeste da su zapadne obavestajne sluzbe morale znati da se nesto tako desava, na kraju krajeva zbog toga sto su im mogli dojaviti partizani i cetnici sa kojima su saradjivali makar na ovim prostorima.

Druga stvar jeste da ako se znalo za postojanje ovakvih objekata kojih je bilo koliko hoćeš morao si da gledaš kako logistički da srpečiš njihovo funkcionisanje

što se ruja tiče rat je bio na njihovom terenu front im bio debelo u bulji, nisu imali prelete i mogućnosti kao što su imali SavezniCI. Ruje su vazdušno krenule tek kacu čistili teren zajedno sa našima

5. Deda bi te pljunuo da zna sta kenjas

šta je tebi deda bio, bugarin? komunjara?

6. Bio u logoru u nemackoj kao ratni zarobljenik eto to mi deda bio, majmune kikindski nepismeni

7. pa brt ko ga oslobodio na kraju, zapad ili rujani?

8. More naduvaj mi kurca konjino. Ne znas sta ces sa sobom pa si resio aj sacu da budem jos veca budala nego sto jesam.

9. o cemu ti jbt, el ti tesko kazes da bez rusa ne bi bio srusen nacizam. Zapadnjaci odigrali protokolarnu stratesku igru ostali neosteceni bukv

jos me bilde pita sta mislim o hitleru haha

10. Bez rusa ne bi bio srusen nacizam - fakt jebeni.

Al ne pricamo o tome, nego o cinjenici da relativizujes sranja koja su radili iskljucivo svabe.
    A bogami, iz svega navedenog do sad, nisam 100% siguran da nesto od tih zlodela i ne podrzavas.

11. Bio u logoru u nemackoj kao ratni zarobljenik eto to mi deda bio,

Ćuti Kelte, sad će Kara da ti još objasni da ti deda radio tamo na osmatračnici.

jos me bilde pita sta mislim o hitleru haha

Pa neko ti već pomenuo pre nedelju-dve. Kao Hiću da čitam kad čitam ove tvoje postove. Bukvalno kao da Majn Kampf prazniš iz wc šolje po forumu.

12. Bez rusa ne bi bio srusen nacizam - fakt jebeni

ali "jebeni", fakt jeste da su rujani krvlju paltili slobodu tvog dede a ne zapadnajci. Fakt jeste da je rajh išao na istok a na zapad nije imao potrebe da ide jer je svakako bio tu u ovom ili onom obliku.

A bogami, iz svega navedenog do sad, nisam 100% siguran da nesto od tih zlodela i ne podrzavas.

konkretizuj pa da vidimo

13. papsi aj ne baljezgaj nego idi u podrum pomoli se drugu ustaši što držiš poster i dalje tamo

14. On se pazi pita, sto bogami saveznici nisu dodatno bombardovali i logore.

Sto najgore, neki verovatno i jesu. Nemacku su preorali bombama.

On zamislja da su u ww2 imali satelite i obavestajne sluzbe monitoring i sta ne neprijatelja, a u isto vreme veruje u ravnu zemlju u 2025.

Ajde bre u kurac, uzmi procitaj neki roman, uzmi knjigu u ruke. Jebao te internet.

15. Sto najgore, neki verovatno i jesu

nisu

evo ti recimo primer SaveZničKoG delovanja u okupiranoj srb i ndh:

srb: bg, nais, leksovac odvaljivani od ćivota od strane zapadanjaka
    ndh: tu i tamo po koja bombica nije bilo strateški važno boriti se tamo

jasno se dolazi do zaključka da je zapad bio sinhrona ruka nacista, al aj ti to utuvi komunjari srbu u glovicu

16. Aha, znaci zapad i ovo sve sto sad vode jevreji (teorija 1) isto sto i nacisti (teorija 2). Ok, jasno.

A za ovo komunjara, tuko bi te. Znaci prvi ti jedes govna o zapadu i svemu. Malo bi morao da istoriju citas cetniku nas proruski.

17. u brt doakao si, nacisticka ideologija i hitler proizvod bankarskog cionistickog sektora imagine it

A za ovo komunjara, tuko bi te

Da neces kaes da si cetnik. Bice ipak da si samo komunjara

18. Bio u logoru u nemackoj kao ratni zarobljenik eto to mi deda bio

Celt oprosti na pitanju ali sta ovo znaci, kao ratni zarobljenik jel to znaci da je bio partizan ili? Posto kod vas srba je bilo dosta tih frakcija u ww2 cetnici nedicevci ljoticevci partizani ? Koga su najcesce zarobljavali tamo ?

19. Plidu, ratni zarobljenik je kad se zvanične vojske sukobe. Znaš, Jugoslavija je ratovala sa Švabama neko vreme. A bilo je i nekih nesrba koji su živeli u toj Jugi, i koji se nisu odazvali mobilizaciji tada. Pa posle klali Srbe. Al' to ne treba da te zanima... ili baš treba.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.