TEORIJE ZAVERE

1. Jel kraljevina ili koja yu ratovala?

2. Iskr mene vise zanima dal je grandcelt preziveo logor ili je u pitanju jos jedna komuno podvala

3. Valjda tol'ko znaš istoriju da je Kraljevina Jugoslavija.
    A za ovo podvalu si stvarno zaslužio šamaranje. Ima trenutak kad treba da se prestane s kenjažom, čak i ovako preko neta.

4. brt znam nego proveravam.

A za ovo podvalu si stvarno zaslužio šamaranje

što brt, cela yu ideologija je komunistička podvala bar je to jasno sa ove distance

5. ne kapiraju slaveni i dalje da su oni bili meta ww2 već i dan danas prepričavaju dogodovštine u prle/tihi maniru

ne braćo, nacizam je sa zapada forvardovan ka istoku, uz stradanja primarno slavena, jednog dela ješa i ciganja. Celu žrtvu su izneli slaveni a danas se stidite rusa. To vam je zaostavstina komunjarskog mentaliteta pa se rado vraćate naci zapadnoj kiti mejmuni priglupi

6. uhhh sramota me što sam srbin povremeno

7. ne braćo, nacizam je sa zapada forvardovan ka istoku, uz stradanja primarno slavena, jednog dela ješa i ciganja. Celu žrtvu su izneli slaveni

Taчно све. Никад нацизам не би заживео да га запад није подржавао, пази сад, зато што им је сметао комунизам. И видели су фашизам као легално средство борбе против комунизма.
    И сад, ти дођеш, и лајеш по том истом комунизму, и лајеш на те Јеше, и чудиш се што те неко упореди с Хитлером?

danas se stidite rusa.

Mora da razumeš nešto
    Rusija koja je stala uz nas 1914-te, nije ista Rusija koja nas je oslobodila od Švaba '45-te i svakako nije ista Rusija koja je napala medjunarodno priznatu državu u 21.veku.
    Dobre stvari treba da se pohvale, loše stvari treba da se osude.
    Ti opravdaš Rusku agresiju na Ukrajinu, a kudiš NATO što je istu stvar uradio nama?

8. Nego daj neki hint za tvoje pretke. Je l' su živeli u Kikindi u WWI? Je l' bili kao Joža u austrougarskoj vojsci ili ih boleo tuki ko upravlja tamo?

9. Ti opravdaš Rusku agresiju na Ukrajinu

sve si reko

ja ti kazem da pogledas siru sliku, kao i oko ww2

Nacizam je bio sredstvo, cilj je bio istok, danas je demokratija srectvo. Ovo je vec 5-6 pokusaj/popusaj

Nikad nije islo kontra

10. I nato agresija vs ovo sto rujani rade nodje veze

Nato naso pogodno tlo da prosiri zonu uticaja na ustrb svih, isto radi i u ukr

Manje b92 pepsi jebo te ćivot

11. Celt oprosti na pitanju ali sta ovo znaci, kao ratni zarobljenik jel to znaci da je bio partizan ili?

Vojnik kraljevine tad, ceo rat proveo u nemackoj, vratio se kuci. Klinac bio, 20god, naucio nemacki i provuko se nekako, kaze kasnije svabe kad videli da ce najebati bolje ih tretirali.

Sa druge strane njegov stric, iz familije se nije vratio. O njemu ima i wiki.
    https://sr.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B

Cara je zasluzio batine za mnogo toga, al bukvalno da mu odbijes na glupost, na zabludi.

12. Valjda tol'ko znaš istoriju da je Kraljevina Jugoslavija.

ja ne znam stvarno, kazem ti, ne znam koga su najcesce zarobljavali, jer je bilo svakakvih frakcija na tlu cijele jugoslavije. Pricas kao da je taj rat bio fudbalska utakmica s dva tima 1vs1.

13. Vojnik kraljevine tad, ceo rat proveo u nemackoj, vratio se kuci. Klinac bio, 20god, naucio nemacki i provuko se nekako, kaze kasnije svabe kad videli da ce najebati bolje ih tretirali.

hahahahahhahaahahahaahhahaah

provukao se nekako rekao da je švaba, još im posle pretio tamo, posle ga pustili nazad jos mu se izvinjavali, pa veli celtara 60dina kasnije da krenem i ja tim stopama

14. ozb sumnjam u ovaj fairy tale ovog celtovog prvog dede dok za ovog radenkovica mogu reci da je cestit srbin slava mu i hvala

15. Hvala na odgovoru celte sve jasno sada

16. pepsi kojoj tezi si blizi:

-bolje rat nego pakt bolje grob nego rob
    -bolje pakt nego rat bolje rob nego grob

i zasto ovo drugo, isto pitanje i za celtaru

17. Taчно све. Никад нацизам не би заживео да га запад није подржавао, пази сад, зато што им је сметао комунизам. И видели су фашизам као легално средство борбе против комунизма.
    И сад, ти дођеш, и лајеш по том истом комунизму, и лајеш на те Јеше, и чудиш се што те неко упореди с Хитлером?

I ovde u jednacinu da ubacis ko je rujanima uveo komunizam i zasto pa da imamo o cemu da pricamo

18. Cara je zreo za neko batinjanje, za ovo sto mi prica da lazem.
    I Radenkovic mi je iz familije konjino.

19. ne kazem da ti lazes nego da ti laz prenesena, a kad nemas sta lepo onda najcesce izmislis basnu

20. moze da ide pod domen lovacke price iz pajsad NOOB-a

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.