TEORIJE ZAVERE

1. nemas pojma sta si napisao, i sta si rekao. citaj i dalje.

suštinski super je biti deo takve agende makar te i zloupotrebili.

hint: zamisli da je ovo rekao neko ko slepo veruje u po tebi "zvanicnu" medicinu i da prica o eksperimentalnim vakcinama npr.

e tako zvucis stalno svetu oko tebe. nisi ni svestan.

2. gutas narativ. zovi ga kako oces. nezvanicni, ispravni, pravedni, daj mu epitet koji zelis caro, deepthroatujes ga socno.

i reko sam ti i koji je. i na koji nacin povladjuje tvojim osecanjima i strahovima. ne znam odakle je samo doso u kekendu, al nije ni bitno.

3. suštinski super je biti deo takve agende makar te i zloupotrebili

pa kaci glup.
    Ovo i jeste suština da kvalitetna elita vodi plebs koji ne modž dobaci dalje od 2+2. al neće zbog toga da ih ubeđuje kako je autizam prirodna pojava sa kojom živa i aluminijum nemaju nikakve veze. U međuvremenu će da im isto tako uzima porez kao i ovi prvi.

4. nista sto pises nisi smislio i povezao sam. naucio si napamet i ponavljas narativ.
    probudi se bre, covece.

5. ili recimo na primeru zelene agende, može lagano da uči plebs veganstvu ali ne mora da im potura insekte i veštačko meso kao alt varijantu

ili oko vacina, ne mora da uslovljava kojekakve celtove da bi se fameleja fon der lejen dodatno obagatila

imaš toga koko oćeš. al celt...

6. citaj i dalje.

suštinski super je biti deo takve agende makar te i zloupotrebili.

hint: zamisli da ovo kaze caci kad dobije naredbu da lomi izloge nekome.

7. majku mu jebem el si toko retardiran, sustina se svodi na to da intelektualna elita donosi korisne odluke u ime vecine priglupog stanovnistva koje kenja kako oće da ćivi demokracki

u demokratiji samo tako možeš stvoriš zdravu sredinu, čim kojekakvim mejmunima pustiš slobdnu volju kao rez dobiješ koncept zapadne demokratije čitaj idiokratije

8. Nisam sve isčitao još ali ovdje vas je jebo Cara s ovim bunarima, niste mogli gori primjer uzeti za globalno zagrijavanje, to za bunare cak i ja gracki tip kabrio-limenkar znam

9. laku noc brt. dzaba pises te prezvakane "mudrosti", da kao das neki legitimitet tvojoj veri u narativ koji je po tebi ispravan. da, veri.

V E R I
    E
    R
    I

nema tu slobodne misli.

10. dragi celtibore ja dajem postora opciji 1 2 3 i 4 pa kombinujem
    ti ostanes uvek na opciji 1 jer tako rekli

jebigica

11. kombinuj ti, al ko sto rece rambo amadeus, "suštinski super je biti deo takve agende makar te i zloupotrebili"

on kombinuje pazi ti to.

12. ne brt, vec sam rekao da to šljaka lokalno na mikro nivou, ljudi se guše u svom izmetu jer truju seru tu gde žive i kmeče

Procesi globalnog zahlađenja i otopljavanja su načrl geološka pojava, gde se ljucki faktor umešao u promilima ima uticaj samo na lokalu

Ok i ovo je tacno

13. on kombinuje pazi ti to.

brt ćivimo u vreme kada kojekakve teorije zavera padaju kao kule od karata.
    Vreme kace ljucki smrad i propaganda može namirisati bolje nego ikad pre.

Ćovećanstvo danas sve više i više otvoreno ka istini. Sustinsko vreme prosvetljenja.

Nisi u toku sa tajmlajnom celte jbg

14. Procesi globalnog zahlađenja i otopljavanja su načrl geološka pojava, gde se ljucki faktor umešao u promilima ima uticaj samo na lokalu

na primeru kokosinjca

koka u žici: kako sve smrdi na šta liči ovaj život treba nam više antibiotika i lekova

koka u voćnjaku: ŠKK

15. Ćovećanstvo danas sve više i više otvoreno ka istini. Sustinsko vreme prosvetljenja.

samo ovi sa skoljama sa narativom sto jedu govna idu na kurac. sve to interesi, agende raznih boja i mafija.

vreme je za neko paljenje knjiga, svih onih u kojima je jebeni zvanicni narativ. sve te jesovanske propagande i kvazi nauke. jel caro?

16. samo ovi sa skoljama sa narativom sto jedu govna idu na kurac

kojim školama? Studentariju medicinskog kompanije agituju već na završnim godima. Karijera im se sastoji od kojekakvih plaćenih seminara i bonusa dok primaju platu iz državne kase. Đe je tu osnovna logika javnog interesa

17. liberalni kapitalizam = korporacijski fašizam

to vreme ćivimo bukv kako u srbijama tako i amerikama

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.