U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
kad vec pominjes naftase i tu je bilo kako cemo resurse imati do fazon 2040. a sa progresijom je već trebalo da nestane lol
kako krenulo koristićemo fosilna dok braća kinezare ne usavrše ove slane baterije i ne vratimo se izvornom teslijanstvu.
Inače de sam voršipovao naftašku agendu ikad igde jebem te, ima i druga stvar da nisu toliko agresivni, a i nisam ja ovde na saitu mejmun koji drvi kurcic na F1 lol
cara: priča o fejkari zvanoj globalna klimacka agenda, o naucnicima koi sljakaju po lajni korporativnog zelenog kapitala
celtara: uredno vozi dizelaša, gleda f1 svake nedelje i uči caru pameti o co2 emisiji
pa evo ovde, okreces glavu kad neko pomene da zagrevanje postoji. kad kao aj postoji, onda je od boga, a ne od posledica te naftaske agende.
ne vorsipujes, al podrzavas.
stavovi su ti jedno 90% alt right, plan 2025 itditd americki ovi. to si "naucio" i moras da znas to. rusofil, ali americka propaganda.
ne znam gde vas nahvataju iskreno, trifors je bio isto na tu foru. vrlo je primamljivo to obecanje razmisljanja "svojom glavom" cini se.
zajebi me sa tim virtue signaling sranjima. jes' prestacemo da jedemo meso. ne stavljaj me u tu kofu koju ti podmecu ovi ciju propagandu gutas. "evo kako ti".
ovo je problem
sto mislis da je to = veganstvo, pederisanje, tesle i slicno.
drugim recima, vrlo jednostavno caro, ne mislis svojom glavom.
ne brt, vec sam rekao da to šljaka lokalno na mikro nivou, ljudi se guše u svom izmetu jer truju seru tu gde žive i kmeče
Procesi globalnog zahlađenja i otopljavanja su načrl geološka pojava, gde se ljucki faktor umešao u promilima ima uticaj samo na lokalu
Jbt više ni na tv ne forisraju tu agendu osim u soroševim jevropama celtara pametuje celo veče
i još jedna nebuloza to zelena agenda vs naftaška agenda - obe agende guraju isti krugovi al kojekakvi celtovi misle kako su oni u nekom ratu lol. Ko i crkva i nauka što se mrze bukv.
https://en.wikipedia.org/wiki/Project_2025
"On the other hand, project director Paul Dans accepts only that climate change is real, not that human activity causes it"
"and abolishing the National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), which the project calls "one of the main drivers of the climate change alarm industry"
"Project 2025 recommends incentives for members of the general public "to identify scientific flaws and research misconduct" and to legally challenge climatology research"
...
Procitaj i ostale stvari, 1:1 si. Trifors je isto bio. Podmazali su to propagandom na koju ste se upecali. Ciljano americko stanovnistvo, al prelilo se, nije da nije.
qanon bese, pa ceo pokret, price, ideje, sad evo i politicki pokret pravi. to gutas odnekuda, da znas.
mozda ne sa izvora, ali ti proguraju uz ono sto zelis vec da citas/gledas, sto potvrdjuje ono sto osecas.
Celte, osnova svake propagande treba da bude kao finale da kupiš njihov proizvod ili da postanes korisnik, recimo spamuju te govnima i ti si vacinises, jednom, dvaput pa busteraj
Objasni mi gde je mene ova propaganda iskoristila da svoje ljucke i finansijske resurse polažem u njene babe zdravlje
A ovo što se pozivas na trampalea sami ameri skontali da je zelena agenda banana za njih pa glasali za ovo, i za kenedija avaxa. Ukinuli i 70+ rodova lol
Agenda kojom se ti vodis i dalje viri još samo iz briselskog čmara i to je to. I kmeči na max
ko sto rekoh, nisi cilj, ali si kolateralna steta, posto internet jbg globalna stvar.
cujes od nekog sto cuo od onoga ko propagandu siri.
imas cvrsta misljenja o americkoj politici i desavanjima u zapadnom svetu. istine koje si saznao. istocno nista i ne znas. a rusofil si satro.
sad iskreno, ko sto sam onomad triforsu pricao - vreme da se skines sa toga. najozbiljnije.
celte sve bi to bilo kul sto pricas da ti kurcina zvanicnih narativa ne izbija kroz potiljak bukv
vakcine, zavere, jevreji, farmakomafija, zelene agende, polovi, sorosi, briselski cmarovi (EDIT zvanicni narativi) itditd, sve stvari koje nemaju nikakve veze sa tvojim politickim stavovima, vec iskljucivo sa americkim lokalnim problemima.
naravno, reci ces, to postanu i srpski, tvoji problemi, al onda vidis, ipak mozda i jesi ciljan i ti da svoje ljucke i finansijske resurse polazes u njene babe zdravlje, ako je tako.
jebi ga, tebi izbija kurcina nezvanicnih narativa, koji i nisu bas tolko nezvanicni sobzirom da trenutno vladaju amerikom. stavise zvanicniji si od mene danas.
evo brt pragmaticno cu ti razlozim ukratko da lupas jebene gluposti i tripujes normalnost jer si globalisticki konzument par ekselans
vakcine - samo ist evropa obavezna vacinacija za decu, pri tome zapadne vlade odnosno zapadne korporacije drže monopol i u srb a i u ostatku ist evrope. Batut bukv ne postoji, ne postoji kontrola, ide se na čisto poverenje. Pre 30-40 dina nisi imao to ovde
zavere - koje? lobističke grupe koje kreiraju javno mnjenje i kontrolišu narativ globalno
jereji - cionizam, ternutno navjeća plantearna pošast, genocid lajv bukv ovo nikad nisi imao. Žvalavi ješama šalje oružje, cionisti mu savetnici
farmakomafija – lekari koji furaju koronku iz who centra i u srbiji
zelene agende – i ovo imas fabriku ai mesa u srb i promociju litijuma
sorosi – lik bukv bio zabranjen u srb 90ih, inače ovaj deo balkana se naziva “sorosev teren”, lik drzao b92 jaše i dalje preko vucele
briselski cmarovi - okad ameri izbacili ta woke govna iz narativa brisel i evropa ostala jedina da se debiliše javno. Žvalavi i ovde najavio paradu za saptembar
gde kako?
isti lobisti i dalje drže sistem, ali su našli šemu kako da zadrže kontinuitet. Ništa bitno se nije promenilo to je poenta.
Sad jbg za lokalce ono što je def da nije otišlo na gore jer ako dobiješ nekog erefkeja koji se buni protiv žive u vacama i govori da klinci ne trebaju da jedu aspartam - suštinski super je biti deo takve agende makar te i zloupotrebili.
nego neka. sta da ti kazem na sva ova tvoja alt right razmisljanja sa srpskim twistom.
misli da razmisljas svojom glavom i da si tom svojom glavom dosao na ista misljenja kao i vise od pola amerike danas koji isto tako razmisljaju svojom glavom, i da ste svi vi, pola amerike danas + sto se prelilo na kekendu u vidu care, neka manjina koja zna nesto posebno, u odnosu na sve nas ostale, koji ne razmisljaju svojom glavom, vec gutaju narativ.
mozda jesi manjina u kekendi u tvojoj ulici, jer jos nije stigao taj "nezvanicni" narativ do ostalih. ali u svetu, nisi. ni malo posebnog misljenja.
stavise, postajes vecina. ti si zvanican narativ, mejmune kekenski. tvoja razmisljanja su u trendu danas. globalisticki konzument da tako kazem.
BRAVO! to je to. ne bi ga bolje reko nikad.
procitaj sad to sto si napisao jedno 20x dok ne ukapiras sta si rekao.
e alo, globalizam podrazumeva globalne probleme jer iz jednog centra su krenuli.
Isti problem imaju i ameri normani i kikindjani normalci a ne kojekakva zavrć rukav propagantisticka zgadija. Na iste stvari kmece ljudi i na aljsaci i u rusiji, jok ti ces mi objasnis da nisam poseban lol
pa namerno sam tako i napisao jer te makar ne truju na bazičnom nivou. Za sve ostalo moraš da se izboriš sam.