U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma nema veze, ljudi smo, ja sam se jednom usvinjio od vina koje su pravili monasi :)
ja nisam ni pročitala prvi post
@autorka kosmopolita
O/
Možda bi i pročitala da Zapata koristi više zapeta :=)
@proviron
<3
duvam vam ga majmuni
Pozdrav za brata Zapatu, nemoj biti tuyan druze bice bolje
Zaperu dragi, ja opominjem, a i ja sam te banovao ovoga puta jer si uleteo u dubok hejt prema nekolicini aktivnih autora. Nema to veze sa tvojim pisanjem nego kakvim-takvim kurčevim pravilima ovde, jebiga. A i sad si krenuo sličnim putem hejta, ae mojne te.
Nemogućnost menjanja postova je uvedena zbog tvog brisanja istih, osobnih, a kako si bio uporan u želji da ti se izbriše nalog...pretpostavljam iz samo tebi znanih razloga. Konstantno kukumavčenje za promenom nika, deaktivacijom naloga, banovanjem sebe i autora koji su te vređali je nešto čime si zaokupiran u poslednje vreme na vukajlija.com, ono, da l ti uopšte znaš šta želiš?
Ae budi gotivan lord pisanja, čemu ovo sve :)
Nemam vremena da citam sad al cim je to zapata pokrenuo, vrijedno je paznje. Upis
Ali Melkijades jebeni niko ne zna da postoji tipa i posle 2 godine e kao oću da mi se obriši definicije hahahah druže dobro je nije 2011 samo da nisi dosao bilo bi kao da su obrisane
I ako po mogućnosti može Surovi ili Džimi da obrišu jer Ziklon nije dostojan toga ahahha
Hit mi je ovo ozb
Neću da mi se briše nalog nego defke, a da ostanem ovde da jedem govna. A može da ih obriše ko god nisam elitista :)
A ti profe moraš da povedeš malo račun. MENE banuješ na 7 dana, smejaće mi se neko.
zapata, poludio si, zato si banovan. neće ti niko brisati definicije ne ne
Morate bre vi modovi da shvatite da ja ne smem da se banujem i da sam iznad zakona ovde jer će onda da me teraju da brojim sedišta u bioskopu.
ti si mezimče, zato samo sedam dana :-*
ово је неки веб сајт, буквално форум заостао у дубинама интернета 10 година и ви пишете нешто овде нешто су вам урадили :D
Al prati ovo sad; zapatu prati 276 ljudi, zapata ne prati nikoga haha dzeka svi znaju, dzek ne zna nikog
дегени имате по 30+ година неко вам нешто урадио на интернету :DDDDDD
Хахаха.