Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pa ne dobijaš ni pesmu svaki dan
a baš se potrudio vidi se
moraš da grgoljiš, jasmina, inače ti to kurca neće valjat
paninaro nemoj da si bezobrazan
Slaninaro, vrati se na moj prvi imperativ
ova omladina danas, kosmo, ni sredstvo za ispiranje usta i ždrela ne ume da koristi kako treba. dobro znaju da vežu pertle.
mator čovek tako priča s detetom, sram te bilo
evo, opet mi rekla da ga iščibukam. bruko moderatorska.
kafa je odličan mod samo da ti kažem
verujem...
Čika bolja šalje pozdrave iz bana
http://uploadslika.eu/images/2018/11/20/476oh.jpg
Eh ovako, htio bih da upitam zasto je stavljena granica na 400 pluseva za prijedlog za odabir. Imao bih neke preporuke, ali ne mogu da postujem jer mi moderatori brisu prijedlog. Sudeci po mojim omiljenim definicijama i onome sto plusiram i uopste predstavljam na forumu, zasluzujem barem tu mogucnost da predlozim defku, nije nuzno da je odaberete. :)
evo imaš specijalnu dozvolu da postuješ na temi za odabire, još uvek sam zahvalna što si mi našao onu definiciju što sam tražila danima. a kad si to uspeo znači da se razumeš u definicije ;-)
Hvala puno kosmo na lijepim riječima i dozvoli :)
Podrška temi i od mene!
Politički nekorektan komentar, molim udaljavanje istog i sankcionisanje komentatora.
https://vukajlija.com/peder/50218#comment_95995
ovaj valdemar otkad se vratio samo sranja pravi. ubazda.
jel mogu da promenim username da vise ne zivim za metal?
LOL
Nemoj,na ovom forumu se metal jako postuje.
Možeš druže naravno, malo poboljšaš kvalitet pisanja ne bi li došao do krune i time stekao mogućnost menjanja nadimka, ili pitaj onog čitera komšiju mašana kojem ništa na vukajliji nije sveto