Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. htedoh da pitam modove, al me ocigledno ne jebu ni dva posto pa cu morati potraziti tog komsiju

2. откључајте једну од аниме тема који вам је курац модови

3. sto, jel mozes da mi sredis nesto?

4. ma ne, pitam onako, jel imaš već ideju, ili više njih

5. imam, ali se mogu jebati s njom ako mi neka visa sila ovde ne pomogne

6. i da hoće ne mogu ti modovi pomoći nemaš dovoljno definicija za krunu zato ti je moj savet živi za metal još malo :D

7. Evo, želeo bih da odgovorim na pojedine prozivke i uvrede na moj račun! Da krenemo : Čiter - Način na koji sam promenio nadimak napisao sam na jednoj od tema, al ponoviću : zamolio sam kaizena. Ništa na Vukajliji mi nije sveto - Jesi li ikad video koliko definicija sam stavio u omiljene i napisao pozitivnih komentara i koliko autora pratim? Nadam se da sam pojasnio neke stvari, autora Krajsler bih lepo zamolio da prestane da mi upućuje prozivke jer ja njemu nikada nisam dao razlog za to. Pozdrav :)

8. Kada ću biti moderator?

9. @Cokula

Kad budu izbori

@Metal

Piši Kaizenu ili dogovori sa Kosmo kad bude radila sl.noćnu da ti odabere...hm to nneće da može. Piši Kaizenu, to je to.

10. Napisi kaizenu to mu je minut posla

11. Poslednja aktivnost pre 12 dana

Још ћеш мало да сачекаш хах...

Али свакако се и са тим одабирма може нешто искомбиновати.

12. ..hm to nneće da može. Piši Kaizenu, to je to.

ma može bre, nije prvi put da menjamo nekom ko ima manje definicija, evo poslala sam pvt

13. poslao sam kaizenu poruku u medjuvremenu

14. Možete li mi reći tačan datum početka mog modovanja?

15. modovanje ludom radovanje

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.