Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Oke, šta onda mislite, da Vam priredim takmičenje, a za nagradu pobednik može da banuje po sopstvenom izboru drugog učesnika?

Ne valja, već se desilo, ja sam tad pobedio i banovao Granjku, on se naljutio, a i dosta drugih.

2. Nije se Granjka naljutio, on je to shvatio kao šalu i reko da je ok. Neko drugi se naljutio.

3. prilično velik retard moraš da budeš pa da pomisliš da se neko naljutio zbod dešavanja na nekom tamo sajtu

4. ajd bježi tamo ne smetaj

5. Dobro, onda, sad ćemo da vidimo ko je ljutica, a ko je kukavica.

6. Već je prijavljeno, tebra. Više puta.

7. Hahahaha ribolov jebeni, mesa legendo gdje ga nadje

8. Samo da vam javim da sam video da čet neće nešto. Računam da ćete da sredite to u najskorijem vremenskom roku.

9. Неће нешто има седмица дана Ђонимире. Не би господин каизен да прља руке и да поправи.

10. https://vukajlija.com/forum/teme/34714-kompleks-prema-midzit-vrednosti?strana=7#post_3952374
    otkljucaj ovu temu profe, i dalje su kod teme kompleksa samo su drugi komleksi u pitanju

11. @Mešja

Eno, tebra

@Krupo

U pravu si za komplekse...ali usere se svaka tema tako a ja ne bih da banujem bzvz:)

12. pa ne moras ih banovati, dosta nas na ovim lijevim temama voli gledati retarde kako se krljaju oko random stvari
    mozda bi bilo dobro napraviti temu samo za prepirke

13. Davno sam ja napravio takvu temu ali su je svi koristili da čestitaju Novu Godinu jedni drugima. To bi bilo kao da izgradiš ring da bi ljudi imali de da se tuku...ali bi ih on onda samo ograničavao, ako me razumeš:)

14. Па ти ограничаваш свако зезање на овом сајту и убијаш га, а овамо као "ае спрдњица:)" смрдо, ко да ми нисмо знали овде да се зезамо задњих сто година па ћеш ти да нас учиш говнарко

15. Отерао си ово мало људи што смо успели да вратимо и спречио нас да доведемо још неког сасецањем сваке зафрканције овде коју покренемо, ретарду један јебени шупљоглави, посерем ти се на дететов гроб

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.