Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Мало је ментално надјачан овај Боби ретардела али није лош момак. Видите да се пристојно обраћа увек.
Чика Буљо, па и тебе смо вратили
Чика буља хахахаахах
Идем ја лепи. Да не буде да спемујем форум. Оставићу ово овде.
ЖЕ-НА
ПРО-ФА
КУРВА НАЈВЕЋААААА
КУРВА НАЈВЕЋААААА
КУРВА НАЈВЕЋА
pre 26 minuta
Настави ти умиљату причицу са браћом модовима.
ДА ПОТПИШЕМ, НЕЖНИ ВИТЕЖЕ БОСАНСКИ?
Odbanujte Mačka u čizmama.
Imao si priliku da trazis odban za macka na takmičenju. Zasto nisi?
Nisam zamolio. Insistiram.
Moraš na tome insistirati od onog ko ga je banovao
Tamo gde je banovala Mlada Partizanka stoji Mp, to znači Mlada partizanka
Prekriše mi tužibabe post
https://vukajlija.com/forum/teme/73882-modovaonica-objedinjena-tema-za-komunikaciju-autora-sa-moderatorima?strana=21#post_3952383
https://vukajlija.com/forum/teme/73882-modovaonica-objedinjena-tema-za-komunikaciju-autora-sa-moderatorima?strana=21#post_3952387
Da li je moguće promeni lozinku na sajtu putem mobilnog telefona?
I da li je moguće ono o čemu je Kelt davno pisao, da se unese neki nepostojeći mejl i šifra promeni na nešto što nema šanse da zapamtimo, i da na taj način onesposobimo nalog za bilo kakvo logovanje u budućnosti?
Ti možeš da uneseš svoju mejl-adresu i na nju ti stiže link za promenu lozinke, onda klikneš na link i ukucaš nešto bzvz (ali dvaput) i posle .. ne znaš lozinku i ne možeš da se prijaviš.
E, onda posle nekog vremena i prolaska kroz faze
- too, konačno slobodan, jbt osam godina sam potrošio
- idem da vidim ovamo šta ima na fejzbuku
- čekaj da pogledam neki film, ima li šta na vuka.. aaa ne idem tamo
- ma dobro, ne moram da se logujem, samo da vidim, stani APOPHIS nešto napisao, a ja se slažem, mada imam svoje viđenje, moram da se logujeeeem
uzmeš i opet odeš da postaviš lozinku i uđeš na mejl i posle svega se loguješ opet
Ozb sam modove pitao, postoji li sansa da se nalog ovako onesposobi?
Može Mickey, napraviš nalog, uneseš lozinku, ne loguješ se par dana, promijeniš podešavanja tastature sa qwerty na azerty i to je to.
@Proviron
Tebra, ne znam da li ti onda stiže confirmation mail sa linkom nekim da si promenio mail pa ponovo treba da se loguješ na sajt, ako da onda moze neki temporary mail da staviš, promeniš šifru na "vdkxodieuwhsm" i čekaš da istekne 1h trajanja temp maila. Valjda.
Zašto mu to govoris? Jel vidiš da hoće da se samobanuje. Bolje da trazi ban od nekoga i da se posle može vratiti, kad se predomislu. Ako bude posle. ( kaizen biće ), nego ovo.
Ne moze miki.
?
https://vukajlija.com/forum/teme/73882-modovaonica-objedinjena-tema-za-komunikaciju-autora-sa-moderatorima?strana=22#post_3952603
E stvarno, zašto ignorišete Meśu???