Ајде спем стоп. не могу модови да виде предлог, куш тамо сви.
Па поводом неких минусирања није ништа спец преузето.
Е да питам модерацију, пошто скидање минуса од минус скриптице не ферцера већ осам мјесеци, можда је лакше да пребаците нама оштећенима по неку Квејкову дефку, који ће њему, ионако је отишо заувијек, а? Шта мислите?
Razumite mladog Vuzija, aprila ove godine imao je preko hiljadu pluseva na vukajliji, sad jedva nekako krpi kraj sa krajem da dođe na +300! Razumite ga postoje ljudi kojima je + na vukajliji idalje u top 3 životna prioriteta i ostvarenja
moze li mi neko objasniti sta se sa kvejkom desilo i kako pise da je bio aktivan pre 2 meseca a ostavio komentare pre par dana a ni nema pehar
zasto je banovan?
Мислим да је Квејкић бехо банован пар пута за неко самолајковање, могуће да је због тога добио трајни, опоменут је више пута наравно, сад нек неки мудоратор да меморандум.
док је срба биће и главића
GIVE THE GOBLIN SOME GOLD!
Ајде спем стоп. не могу модови да виде предлог, куш тамо сви.
Е да питам модерацију, пошто скидање минуса од минус скриптице не ферцера већ осам мјесеци, можда је лакше да пребаците нама оштећенима по неку Квејкову дефку, који ће њему, ионако је отишо заувијек, а? Шта мислите?
Ne postoji ta opcija ajde odjebi sa tim plaky za poene
шути ту, има да постоји, шути сад.
патим као масимо отп
Брате нема те опције буквално
А све и кад би имала који би теби курац неко пребацивао туђу дефку
Razumite mladog Vuzija, aprila ove godine imao je preko hiljadu pluseva na vukajliji, sad jedva nekako krpi kraj sa krajem da dođe na +300! Razumite ga postoje ljudi kojima je + na vukajliji idalje u top 3 životna prioriteta i ostvarenja
Вузи ака Прелепи црнац Фредо ХАХА
аџаџаџа*
акакакка хвала што учествујете у жалости, молио бих мудораторе да објасне да Црнац Фредо није мој дупли. Зззз
Pa nije to jest ja evo verujem da nije dok i prelepi crnac fredo ne krene da masovno piše ”аџаџаџа”
moze li mi neko objasniti sta se sa kvejkom desilo i kako pise da je bio aktivan pre 2 meseca a ostavio komentare pre par dana a ni nema pehar
zasto je banovan?
moliti za plus i dalje postoji u 2018.
kakva blamčina
Модератори су говна.
Јел' могуће да сте толики шљам да сте ми склонили аватар?
Pitanje modovima, jel istina da Glavni veruje da postoji menjanje krvi
Da li mod Glavni, pored verovanja u grand theft transfuzija, veruje i u ravnu zemlju
Мислим да је Квејкић бехо банован пар пута за неко самолајковање, могуће да је због тога добио трајни, опоменут је више пута наравно, сад нек неки мудоратор да меморандум.