Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Zasto bi neko banovao lika sa 270 definicija koji je skroz neprimetan,nikad nije divljao na forumu?
    Sa druge strane sajt preliva u govnima,duplih naloga koliko hoces(jedno 20 posto na forumu),malo malo dodje onaj boli skudeto puste ga da izdivlja pa banuju,original se ne dira iako vrv znaju ko je itd itd.

2. Одбан за Миланчета!!

3. https://i.imgur.com/sVCmOQM.jpg

Prijavljujem ozbiljne prijetnje članovima sajta !

4. Говорим о извјесној животињи соји. Чуо сам да праве млијеко од ње, чак и месо, сир. Реко ако се може заклат да је нађем негдје слава ће ми ускоро. Како се музе та соја?

5. Имам шест плусева а на листи аутора пише само пет, ко ми је украо тај један плус да га врати иначе зовем милицију

6. Можда ти је обрисана нека дефиниција? Листа аутора ти показује плусеве само за живе дефиниције, а профил све плусеве укупно које си добио.

7. Аха може бити, нисам то знао

8. Moglo bi da su modovi tu

9. Tu su, tu su...pratimo iz offa :)

10. ко ми је обрисо 15 дефки?

11. Deset. Ja. Bilu su sranje i u minusu, svakako. Malo sam uređivao najnovije.

12. врни их немој бити децхко ок? плизић

13. Vrh definicije na groblju, ove Vuzijeve mislim.

14. Па да, шта знам неки тамо д проф који је потурањем њемачке валуте добио мода

15. Vratio jednu, a i ona je bzvz...No hard feelings, bruh :)

16. ма врни све ко ће их видети тамо на петој страни најновојих, тамо се не залази, а мени профил љепше изгледа са 65 дефиниша негп са 55 хајдееее

17. Otiće ti Vuzi, te def u minus, pa nećeš moći da postuješ na foumu. Dobro ti čini prof. Vjeruj mi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.