Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Kosmo, šta je sa pančevačkim Cukenbergom? ja već napravio slavlje što sam umodovan

2. pa evo i mi slavimo i spremamo ti dobrodošlicu, pršti mod forum sve

3. ajao ajme meni đe me nađe

4. Dogovoreno! I usput, zaboravih da uputim veliki pozdrav za Kosmopolitu O/

5. za đota jedan veliki otpozdrav, i podrška za krunu

6. pitanje za rifrofulu, kakve ce biti vase buduce taktike namamljivanja rasnog nazad na sajt?

7. pitanje za rifrofulu, kakve ce biti vase buduce taktike namamljivanja rasnog nazad na sajt?

Vraćam se po drugi put za života na Pale, biće "Cokulić po drugi put među Paljanima." Zatim autor Rasni i ja izlazimo u eminentni kafe bar Revolt, pa kasnije u klabing u Skandal gdje ću ga nagovoriti na povratak uz veće količine alkohola.

8. ХОЋУ И ЈА СА ВАМА ЧУО САМ ДА ВОЛЕ СРБИЈАНЦЕ ТАМО

9. kakve ce biti vase buduce taktike namamljivanja rasnog nazad na sajt?

Dve reči: PRIŠI VAČI

10. odbanujte milana, dje ce vam dusa

11. Буквално, пази њих, лајкерски налог, ајде одбан дечка плусира шта сад, шта је ту лоше, и то само одабире.

12. Ah jebi ga ne mozes im sad prigovoriti. U fazonu su "a kad vam minusira onda je za ban". Ako cemo po nekom redu (koji ne postoji na vuki) onda jeste za ban

13. Па поводом неких минусирања није ништа спец преузето.
    Е да питам модерацију, пошто скидање минуса од минус скриптице не ферцера већ осам мјесеци, можда је лакше да пребаците нама оштећенима по неку Квејкову дефку, који ће њему, ионако је отишо заувијек, а? Шта мислите?

14. изазивам каизена ако ме добије нека ме пермабанује на главном а ако изгуби нек одбанује квејка

15. НЕ МОЖЕ ОДБАН КВЕЈКА СТО ПУТ ЈЕ БАНИРАН САД ДЕФКЕ ИДУ НАМА АКАКАКАККА

16. изазивам каизена ако ме добије нека ме пермабанује на главном а ако изгуби нек одбанује квејка

Lako je mahati mudima nad ugasenom vatrom

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.