Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. vuzi, to je da se opametiš

2. Е ПА ЈЕБЕ МИ СЕ ЈЕРБО НЕМА ПИТАЊА О БАНУ ЈА ПИТАО ШТАЋЕ САД МОДОВАОНИЦА ДА УРАДИ ПОВОДОМ ТОГА ЦЕНЗУРА ЈЕ СВУДА

3. А шта да се опаметим не разумем још какави су то банови ОЦЕЊИВАЊЕ без читања ако може опширније која правила прекрших итд

4. pa ocenjuješ više definicija u par sekundi, ne čitaš

5. Hahaha rafalno zaredao brat, mrsko mu da cita a ocjenjivao bi. E pa necemo tako vialpando.

6. Hoće li te slike?

7. Да тако сам и мислио, па пази моја пракса је да излупам плус на све па ондак да прочитам, одиста.

8. A nije odbranio bih ja ovde mog prijatelja vuzija on čita definicije, ali ne ocenjuje onda zabeleži u tefterče svoje šta je iščitao i onda kasnije samo otvara te definicije i udara pluseve, je l tako Vuzi, ajde brate podrži me ovde vidiš da se zalažem za tebe!

9. Ja nekada procitam i ne ocjenim idem dalje pa se vratim i opalim rafalno. Mada to rijetko radim, ali eto mogao bi da zavaram moderatore i dobijem sankcije zbog moje nelogicne navike.

10. Jel sme ovde da se pita nesto o posterima ili je i dalje tabu?

11. mozda ima sposobnost brzog citanja

12. па да баш је тако ови модови уштве све банују на 0 дана најтежи бан

13. Способност брзог читања имају сви само је питање развијања исте :))))

14. Boli ljude taj ban na 0 dana, efektivna vam je ta metoda

15. ja sam samo jednom banovala na nula dana i to mog niktova sa obrazloženjem lako je tuđim pajom gloginje mlatiti

al to sam radila jer nema nijedan ban pa da ima bar nešto

16. Da li smem postaviti jedno pitanje?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.