Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па свакако тај инстаграм налог није затворен.
Једино што нема постова.
Zovite bombaša da to reši. Ili da se stvarno napravi instagram nalog i da se kopiraju najbolje definicije, glasanjem. Žrtvujem se da me banuju trajno kako bi ovaj sajt uspeo preko instagrama, a verujem da je to veliki korak.
Kafo, budi dokona, nemoj mi te fore. Znaš da sam lud i jak na rečima.
Reko ti je nešta Blz, kafo.
šalteri rade do 3 xd
Fali ti papir jbg xD xD
Blz, bravo, to se ceni, Kaizen ne želi ništa oficijelno da pravi...ali ti možeš. Kontaktirak Stevču (Jovan Stević) preko FBa, on je otvorio poslednji insta nalog...pa se dogovorite ako ste u fazonu.
uvati se sa stevčom i ceo svet je vaš
Javite se ako vam treba para
A ne smem ja na instagram zbog devojke :(
Javite se ako vam treba para
ahahahaha
Ako sami napravimo sajt za postere, da li cemo smeti da ga nazovemo “vukajlija posteri” tj da li ce vlasnik sajta dati to odobrenje. Stavicemo negde u “about” da smo mi grupa ljudi sa sajta vukajlija.com koja je napravila ovaj sajt i da originalni sajt vukajlija ne snosi nikakvu odgovornost za stvari koje se budu desava na tom sajtu
Nadam se da sam bio razumljiv
maestro, nemoj da se rasplinjuješ sad na sto strana
prvo ova yt karijera, posle posteri
ne vjerujem da bi kaizen dao odobrenje za to Cikaro, a vjerovatno bi imao neki pravni oslonac da se okomi na taj sajt.
Bolje nesto tipa
POSTERLIJA lolek
MIMOGRAM
Zašto bi uopšte nazvao vukajlija posteri kao da su vukajlija posteri relevantni u 2019 pa da privučeš publiku
Vuzi je ovde u pravu, pravda za čekaoničare
A ovaj mačak je debil retardirani
Stevča za moderatora!
Ђото и Цокула за модераторе. Крај...