Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Zašto se računa ocena definicije kada se obriše ako je u minusu, a ako je u plusu, ne računa se?

2. Ne računaju se ocene, znaš to. Možda neka definicija ostane duže živa jer mod (ja) nije siguran, pa kasnije donese odluku da li da je rebne ili ne. Muka je to...:)

3. https://postimg.cc/qg5z90Zn

Dok god su vam ovakvi ljudi na vrhu, vukajlija ne može da napreduje.

4. a nisi musliman? to je jedino što sam ja znala o tebi pa mi je odrednica
    nisam mogla da kažem jel ovo onaj visoki markantni tip ili jel ovo onaj debeli

to što te vređa ova moja rečenica više govori o tebi nego o meni, blz

5. kad nosim farmerke a zavrnuta mi je koza na kurcu imam osecaj kao da mi smirgla prelazi preko glavica tako da mogu da zamislim sto je osuneceni blz nervozan

6. da, jeste nervozan oduvek

nisam ja rekla balija ili mudžahedin, nego musliman. ne mislim da je sramota biti musliman.
    ja sam srpkinja i ne bi mi smetalo da taj podatak koristi neki musliman da približi sagovorniku da se radi o meni
    e sad, ako je blza sramota što je musliman, onda imamo veći problem od napredovanja vukajlije

7. Praviš se luda, a svako normalan zna da "jel to onaj musliman" ima negativne konotacije, (ako je to prava reč, nisam baš obrazovan), ali niko neće da se meša.

Bio sam nervozan, to stoji, pravio sranja po vukajliji, ali je prošlo dovoljno vremena da ne budem više toliko nervozan. Bar ne ovde.

8. dobro je jos samo da predjes u neku drugu religiju i bices ti dobar

9. ja ne vidim negativne konotacije. a ako ti vidiš i stidiš se pradedova svojih, to je jako tužno

10. Musliman je narodnost izmišljena u Jugoslaviji i može biti uvreda za onoga ko je Srbin islamske veroispovesti ili u CG što je popularano - muhamedinac. Ali što se BLZ tiče nije to uvreda jer je to jedno Ture odvratno.

11. ovo za drugu djecu koji ti ne daju da se igras sa njima je mnogo vise uvredljivo u tom postu starom 4 jebene godine.

12. Pradedovi su mu bili pravoslavci sto bi se stideo
    Mislim ne treba ni sto je musliman da se stidi

13. keni, stvarno nisu hteli da ga zovu na fudbal, nisam izmislila

14. Hahahah Keni jebeni
    KENI PROBUDILO NAS MORE

15. Ko ubi Kenija onog majku ti jebem

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.