Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Top je dodati ja na kraju
Коме ти псујеш мајку сплачино
Uh buljo ovo je nesporazum, mislim da je meni psovao majku
Samo su Bošnjaci pravi muslimani.
Samo sam ja pravi musliman.
Nisu riha i pazl muslimani
https://m.youtube.com/watch?v=HqT5YxVJDTk
eno ga pliduu u trecem redu
moj omiljeni musliman je meśa, ovde mislim na nacionalnost, ne na religiju.
zapravo, glede religije, nekako sam ubeđena da je meśa ateista ništa manje nego ja, dakle delimo ubeđenja.
al najbitnije je to što ja sad da kažem meśi da je musliman, njega bi baš onako mnogo zaboleo kurac što sam ja to rekla
s druge strane, blz to shvata kao guranje prsta u oko
zato molim da se vratimo na blza. pustite ostale muslimane na vukajliji, svi su ok likovi, treba blzu rešiti problem krize identiteta
Pitanje za muslimane na Vk, moj čukun deda je u nekom trenutku promenio prezime iz egzistencijalnih razloga, u mojoj porodici se zna kako je glasilo prvobitno. Da li se i u vašim porodicama znam, ako je menjano? Ili je to urban mit.
Šahmat Mlade Partizanke
Pa ti nisi umiljata kao što se čini đavolice
Kad volim tradicionalne vrednosti.
Nikad čovek od Kosmopolite.
Mlada, pa ti si balija? Zanimljivo.
Bunjevac
mesja je poludeo od interneta
Меćа готово никако не спава уби га инсомниа
Da li postoji mogućnost da se otključa tema "igrajmo.se", pa da pravimo neke turnire u tabliću i da se pobednici nagrade ovde na vukajliji nekako? Bilo bi kul. Ako ne može da se otključa, da napravim novu?
EDIT: Ne mora nagrađivanje, ali da igramo malo.
otkljucajte temu!
jebo nagradjivanje, bar da se zajebavamo malo