Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. šta znači ovo snajper mod i kako se aktivira?

2. Ништа посебно, кад си онлајн не пише ти да си онлајн док је укључен

3. zvuci kao sranje opcija jako

4. Nije sranje, Paninaro upali to uđe na čet i gleda šta ga Dilan ogovara a da ga ovaj ne vidi

5. Ja sam usao na cet i uopste ne pise ko su prisutni tako da je nepotrebna ta opcija?

6. GAIVS IVLIVS CAESAR
    Mlada, pa ti si balija? Zanimljivo.

Dedukcija u ovom slučaju nije primenljiva.

7. Је ли може одбан на мој главни налог? Из ког ретардираног разлога је трајнован уз образложење да је дупли?

8. ČIKA BULJA BAGAHAHAH

9. Mlada ne zameri za onaj post od pre pad dana ti znas da imas posebno mesto u mom srcu

10. Да, знам, чика буља ХАХА. Идаље чекам одговор на питање и интересује ме чему ова безумна тиранија.

11. Modovi zasto ste podigli cenu cigareta za 10 dinara sramota stvarno sta nam radite vise

12. Čika buljo tražio si trajni ban za mene a sada te je stigla surova osveta

13. Da li mogu brisem svoje defke ukoliko se pocne veliki broj minusa redjati na njih, a sa druge strane nemam neku ni kreativnost bs

14. Aj molim vas banujte Buljsona, opet je preskocio terapiju pa glumi huligana na Vukajliji.

15. Опа, положили смо жалбу у року од одмах. То ти се не јавља доста младића на ескорт оглас па си бесна? Или можда лудиш због недостатка витамина Б12?

16. kako jadno postovanje na temi za modove da se neko banuje hahah

17. ajde molim vas banujte buljsona ja sam bajdvej sajtusa pa se ocekuje da me poslusate ^____^

18. а шта ће јадница хахаххах

19. молим вас банујте буљсона добићете попуст ;)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.