Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. čikaboljo zašto si omražen na sajtu

2. не знам друже. ево и главни налог ми бановали без икаквог образложења

3. čikaboljo zašto si omražen na sajtu

Jer je željan pažnje i random ide okolo i vređa ljude, spamuje forum, a rezon na nivou zlatne ribice.

4. Jer je željan pažnje i random ide okolo i vređa ljude, spamuje forum, a rezon na nivou zlatne ribice.

Не него зато што клевећу на мене рл никоговићи који умеју да дефинишу сленг овде па су због тога повлашћени и разјарени. Под том групицом првенствено мислим на тебе, морална гњидо

5. Žao mi da ti odgovorim. Drži se. Moliću se za spasenje duše tvoje iako nisam vernik. Lolo

6. Ти да одговориш? ХАХА Па с обзиром да ти је IQ на нивоу собне температуре не очекујем неки богат вокабулар с твоје стране.

7. sveti savo tuče vašu decu

8. bulja je najnepotrebniji lik na sajtu ikad
    postovi po sajtu mu ko proliv

9. mogli biste neku novu definiciju odabrati
    zadnja odabrana prije 3 dana

10. Autora Bolju zanima da l je moguće da mu je profil "Berlioz" koji autor smatra za svoj original, trajnovan samo iz razloga jer je pogrešno optužio jednog autora da je jedan drugi autor u pitanju.

Odmah da se ogradim, ne ulazim u Boljine "rasprave" sa ostatkom sajta, njegov odnos prema drugima, iskreno i mene zanima da l je ovo razlog trajnovanja Berlioza ili je nešto drugo u pitanju.

11. Vjerujem da je banovan zato što je bosansko goveče, a ne iz razloga koji ste naveli, legendarni autore Đoto.

12. da li modovi mogu da u istoriji banova da vide koji je mod kada banovao tog autora?

13. Da.
    Sad sa ovim novim izmenama što ih kajzen juče instalirao vidim ti i kućnu adresu i pvt i mogu da ti upalim i kameru što ti je na telefonu ili računarau ako ima, i vidim kako sa nevericom čitaš ovo.

14. ne vjerujem ti, ali sam za svaki slucaj prelijepio kamere

15. а иначе ту ИП адресу коју видите може да сакрије буквално свако ко даунлоудује два фајла.

16. IP promenis tako sto restartujes ruter.

17. Mada ne verujem da ce pomoci to Pezosu i meni koji smo kucali u Guglu era ojdanic - kitica za klinkicu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.