Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Kome sam vredjao zensku decu?

I odbanujte maestra.

2. Ne stitim ja tebe tilmo ja samo podgrevam situaciju o:)

3. Da l' mogu da tužim kajzena i svetlanu.

Elem sve u svemu, govnjarski potez maestra.

Odoh rođaci. Aj ćao.

4. Tako si i ti delio moj fb pod izgovorom da svi znaju kako se zovem. Mislim mene je boleo kurac al upravo pridev “ljigavo” koji pominjes te karakterise. I ja kao i ti imam sliku porodice na fb naravno

Svakako ne podrzavam deljenje informacija o bilo kome pogotovo ne kad su i deca ukljucena

5. Ok. Odbanuj msestra kafo.

6. Bukvalno ne znam niko odavde kako se zove i kako izgleda, iako bih voleo da znam, privatnost je ipak neka neosvojiva kula, tako bi trebalo biti. Mozda je dzivdzandka ova recenica ali tako razmisljam

7. Śaljem tužbu kajzenu, vreme je da naplatim one moje sadržaje na kojima je stekao milione.

Svetlanu ću u zatvor da pošaljem, za te sadiste to je najbolja terapija. A ako uzmem i neki dinar od nje to je plus.

8. Pa to je internet zapata, tako i treba biti

9. Maestro je odavno dotakao dno, ovim potezom se pokazao ko je.

Al mene je svetlana ovde začudila, kao neki psihopata je odreogovala hihihi pa šta ima veze znaju te. Koj kurac jbt, ti si moderator neki.

10. izbrišite ćilmov link ako traži što ste sise

11. Ne mogu se setim ko je ono hteo da mi dodje na gajbu da me bije pa sam regularno i adresu okacio. Mislim htelo je hjih 10-15 da me bije pa ne znam kome sam adresu ispisao na forumu pa bila neka sprdnja sa gugl mapsom xd

Ali sam na tilmovoj strani ovde i slazem se da metlarka ima dvostruke arsine

12. Necu da ga odbanujem, dobio je ionako premalo, obrisah link, sry zaboravih prvo to xd

13. Odbanuj ga, kad smo mu vec raku iskopali daj da ga zakopamo XD

14. Ma boli.me kita za link. Ja sam pravog fb profila svima slao zahtev ili prihvatao.

Poenta je da je svetlana prešla granicu.

Pa ne možeš da zaključavaš teme kad ti se neko šlihta i otključavaš druge.

A posebno ne možeš da zaobilaziš pravila koja je Kajzen postavio.

Još uz komentar "hahha" pa šta ima veze.

Sad ću da pošaljem poruku Kajzenu, valjda je i dalje korektan i normalan.

15. Zakopan je on davno. Ziv zakopan (Buried, 2010)

16. A odbanuj maestra, njegov potez je potez očajnika, nek se sam nosi sa svojim delima.

17. ćilma može meni link na pp

18. Ček samo da potvrdim da je na slikama svetlana.

19. Nine fb nalog, poslali su mi fotke ovako.

20. daj slike da vidim jel lepa

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.