U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa glupo je uopste kacenje privatnih slika ovde, pa makar i face, kamoli kako slikas fimozni kurac u ogledalu. Internet is not real, never forget that
Jos je gore kad iz cista mira posaljes profil nekog autora koji na profilu ima sliku zene i djece. Maestro je sam ovdje izasao sa privatnim informacijama i kurcem, niko ga nije otkrio.
Dobro nema zene al ima dijete i otvoren mu je profil, bezveze potez supacki bas
Pa da i na to mislim, lik uskace iz greske u gresku. Treba mu pauza od sajta
Ajde banuj i mene pičko izedeš mi tudjmana ko god da si
Al pogledajte svetlanin profil ličnosti, on okači link a ona "haha neću te banovati svi znaju ko je on". Na profilu mi slika klinca i njoj je to okej.
I ona kao banuje 3 dana uz smajli. A ne obriše link.
Sa druge strane, zaključa maestrove teme koje je sam napravio a linkuje teme koje je maestro pravio za mene.
A kad smo kod dece, rasnog je ili nekog prozivala samo što joj je pomenuo dete.
Ovo je već bizarno ponašanje svetlana, a ti kako hoćeš.
Ne mozes kaciti tudje fejsove, nije po bontonu xd
Taman kad se sajt malo popravio opet ste ga usrali
Ovdje svako ima pravo da se predstavlja u kakvom god zeli svjetlu, bude trol ili ne, laze i izmislja. Koga boli kurac jel zapata 160cm i da li je soju jebalo 400 hajduka, ovdje pises sta ti je kurcu cejf, ne uzimajte ovo za ozbiljno da li ste normalni
Tebe gledam Maestro
Drago mi je sto ste usvojili moju retoriku 400 hajduka xD
Ej pliduu volio bih da imam tvoju sliku :)
+100, pliduuule
педерски је објављивање фејсбука овог кобасичара посебно кад зна да има слику дјетета на профилу то ми боде очи
Nije ga ona banovala, ja sam, ne pratis radnju thilmo haha
Ćao Sanja :*
Ne, maestro.je psihički obolela osoba, njemu ne zameram.
Ja sam prvi koji proziva ovde, ali znam u šta se ne dira, porodica. Ako i preteram, izvinim se jbg.
Svetlana je ovde pokazala svoj užasni karakter.
Ja ne verujem koliko zlobe i frustracije ima u toj osobi.
Ali neka je živa i zdrava
Thilmo prestani da dramiš ti najljigavija osobo.
Ja sam prvi koji proziva ovde, ali znam u šta se ne dira, porodica - vredja zensku decu autorima sajta- thilmo 2k19
Odbanuj ga kafo.
Ako je došao do tog nivoa da deli tudje fb naloge, neka ga.
Evo, ja se slažem da bude odbanovan iako je podelio moje slike.
Pazi ovo pasivno agresivno ponasanje, svetlana je to to i to, ali neka je ziva i zdrava, ipak sam ja MORALNA GROMADA da bilo koga zelim da uvredim
Thilmo je onaj lik u mikijevoj prici sto naidje kad crnci jebu plavusu, a on krene da se smeje a oni uzmu jebu njega umesto nje