Maestro bacio kosku i ispalio se. Prija mu ovaj ban, ne ulazi cak ni sa baneta hahahaha lud je jebo sebe i u ovim teskim vremenima za njegovu licnost, nadje oduska u postavljanju zivog stita.
thilmo, znaš li iz kakvog si ti trajnog bana odbanovan i zašto?
koliku težinu ima nešto što ti kažeš. maestro je objavio tvoj fb u želji da izazove ban da se skloni od rulje, i celih deset minuta mu je trebalo da dođe sa duplog, ko što sam i rekla da će da bude.
banovala ga je kafa, link je obrisan, mene možeš da tužiš slobodno
Kapiram ma ima moralnu potporu kišne gliste ali ne vidim baš ni jedan razlog zašto bi ga odbanovao. Mute ignored blocked banovan do povratka Hrista doviđenja ćao
Pa više sam očekivao. Ono, neka prosečna ženica.
Al ne znam da l su stvarno njene fotke, kako.da proverim.
pošalji
Daj u Pvt ja ću ti reći
Al svejedno, na svoju ruku odobrila pokazivanje privatnih fotografija.
Razmod je valjda logičab sled događaja.
Ajde da sam prvi, ali ovo oko svetlane traje predugo.
U novine ću da dam Kajzena ako.je ne razmoduje.
Ozbiljan sam.
Јел одбанован Маестро?
Fali Mitke da smiri strasti ovde...
Maestro bacio kosku i ispalio se. Prija mu ovaj ban, ne ulazi cak ni sa baneta hahahaha lud je jebo sebe i u ovim teskim vremenima za njegovu licnost, nadje oduska u postavljanju zivog stita.
thilmo, znaš li iz kakvog si ti trajnog bana odbanovan i zašto?
koliku težinu ima nešto što ti kažeš. maestro je objavio tvoj fb u želji da izazove ban da se skloni od rulje, i celih deset minuta mu je trebalo da dođe sa duplog, ko što sam i rekla da će da bude.
banovala ga je kafa, link je obrisan, mene možeš da tužiš slobodno
Kako bre ne trajnujete ovu ljigu Thilma 10 godina jede govna ista svaka tri dana ovde.
i prestanite da bombardujete bohora da vam pošalje moju sliku za koju tvrdite da je već imate
deku, niko živ ne može da ostane od njega dok je u banu, proganja za odban
Бануј све на 24 сата.
kakav si ti smarac kosmopolita sa tom pricom cija je tezina reci veca znaci vrati se u srednji vek tad je vazila ta spika svuda
ajde beži u kurac duplak
Lololo bolesnik
ne bi verovao kako thilmo ume da kuka
Kapiram ma ima moralnu potporu kišne gliste ali ne vidim baš ni jedan razlog zašto bi ga odbanovao. Mute ignored blocked banovan do povratka Hrista doviđenja ćao
Reme zmija
Sedi za šankom hahahahaha
ako ne uspe da smori mene, ganja kurajbera po fb, ili plače ali baš plače bohoru