Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Pa više sam očekivao. Ono, neka prosečna ženica.

Al ne znam da l su stvarno njene fotke, kako.da proverim.

2. Daj u Pvt ja ću ti reći

3. Al svejedno, na svoju ruku odobrila pokazivanje privatnih fotografija.

Razmod je valjda logičab sled događaja.

Ajde da sam prvi, ali ovo oko svetlane traje predugo.

U novine ću da dam Kajzena ako.je ne razmoduje.

4. Јел одбанован Маестро?

5. Fali Mitke da smiri strasti ovde...

6. Maestro bacio kosku i ispalio se. Prija mu ovaj ban, ne ulazi cak ni sa baneta hahahaha lud je jebo sebe i u ovim teskim vremenima za njegovu licnost, nadje oduska u postavljanju zivog stita.

7. thilmo, znaš li iz kakvog si ti trajnog bana odbanovan i zašto?
    koliku težinu ima nešto što ti kažeš. maestro je objavio tvoj fb u želji da izazove ban da se skloni od rulje, i celih deset minuta mu je trebalo da dođe sa duplog, ko što sam i rekla da će da bude.
    banovala ga je kafa, link je obrisan, mene možeš da tužiš slobodno

8. Kako bre ne trajnujete ovu ljigu Thilma 10 godina jede govna ista svaka tri dana ovde.

9. i prestanite da bombardujete bohora da vam pošalje moju sliku za koju tvrdite da je već imate

10. deku, niko živ ne može da ostane od njega dok je u banu, proganja za odban

11. Бануј све на 24 сата.

12. kakav si ti smarac kosmopolita sa tom pricom cija je tezina reci veca znaci vrati se u srednji vek tad je vazila ta spika svuda

13. ajde beži u kurac duplak

14. deku, niko živ ne može da ostane od njega dok je u banu, proganja za odban

Lololo bolesnik

15. ne bi verovao kako thilmo ume da kuka

16. Kapiram ma ima moralnu potporu kišne gliste ali ne vidim baš ni jedan razlog zašto bi ga odbanovao. Mute ignored blocked banovan do povratka Hrista doviđenja ćao

17. Reme zmija
    Sedi za šankom hahahahaha

18. ako ne uspe da smori mene, ganja kurajbera po fb, ili plače ali baš plače bohoru

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.