Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
More Marko ne ori drumove!
Platite putarinu.
Buši, neće da plati.
Isključi mešalicu, da ne uključim bušilicu :)))
Da vidiš mala što ima prdaru. :)))
Ala meša, k'o siroče kačamak :)))
Žena bez pozadine,
ko selo bez crkve. (mnogo glupo, ali sam čula)
Muškarac bez stomaka, k'o mercedes bez znaka :)))
Hehe.
Pivski stomačić. :)
stomak do zuba
Ispod "brega" najbolji "kukuruz" raste :)))
odvratan si predraž :)))
ispod mire trista vire :)))
Tako kažu dlane... ja pošto sam mršav, imam dodatak na izreku u vidu "Raste, al' jednom godišnje!"
Viri k'o miš iz rupe :))
kad mačke nema miševi kolo vode :)))
jednom godišnje
K'o crkveni miš :)
Gdje Garfilda nema , miševi kolo vode :-)
Покретан ко Гарфилд :)
molim? :)
Lazanje su dio njegovog integriteta ! :-))))))))))))))
Integritet i suverenitet! (Slobinim glasom) >:)))