Ma nebitno je sta i kako, ne kazem da misli pogresno, niti je bitno to kod predvidjanja, svi grese. Zanima me argumentacija, sta ga navelo da bude toliko apsolutno siguran, bice ovo
Može da dođe do nas al mi smo postali bubašvabe haha istrenirao nas uranijum
trifors, daj malo argumentacije, to ti trazim, kako, zasto, itd.
Brate dal ti stvarno ne vidiš da se Evropa trenutno zabavlja psihološkim operacijama da što pre opere mozak građanima i navede ih da poveruju u nestašicu energije zbog faktora A,B,C kad je zapravo ona veštački proizvedena, a juče prošlo zeleno svetlo za još 5 milijardi (?!) u "ispomoći" onima za koje se zna kako će završiti karijeru - ili asimilacijom ili totalnom destrukcijom. Zašto bi zapad u vreme najveće krize i inflacije davao sve resurse šakom i kapom da ih na kraju jednostavno pokloni neprijatelju? Bez sprdnje, svo to naoružanje se evo u poslednjih 5,6 meseci samo skladišti i čeka na pravi momenat da bude preoteto jer nema tog NATO, AZOV, CIA kao ni bilo kakvog ukrajinskog pešadinca koji će ostati na teritoriji dovoljno dugo nakon što Ruskiji skinu svoje nežne rukavice kojima su se štitili da još ne uprljaju ruke. Pravo prljanje počelo je danas juče kad već, od trenutka mobilizacije.
Gašenje NATO-a ne znači njihovo uništenje već prebacivanje iz jednog oblika u drugi. Mnogi od njih će se prebaciti u neke onlajn metaverse čuvare blockchaina ili ići u misije podizanja servera po raznim Abu Dabijima, jer kao što rekoh nakon rata niko više neće želeti ni da smisli konflikt, a kamoli da plaća porez državi za bilo šta što ima veze s istim. Po mom mišljenju vojske će i dalje postojati ali vrv na najlokalnijim mogućim nivoima
nakon što Ruskiji skinu svoje nežne rukavice kojima su se štitili da još ne uprljaju ruke. Pravo prljanje počelo je danas juče kad već, od trenutka mobilizacije.
Ovo mi se kosi s logikom. Ako ti sa svojom nazovi profesionalnom vojskom nisi uspeo da uradiš to što si hteo i dobio si kurac da isteraš oči, ova mobilizacija nije ništa drugo do očajnički potez. Zaprljaće oni ruke, ali sopstvenom krvlju LOL.
Gašenje NATO-a ne znači njihovo uništenje već prebacivanje iz jednog oblika u drugi. Mnogi od će se prebaciti u neke onlajn metaverse čuvare blockchaina ili ići u misije podizanja servera po raznim Abu Dabijima, jer kao što rekoh nakon rata niko više neće želeti ni da smisli konflikt, a kamoli plaća porez državi za bilo šta što ima veze s istim. Po mom mišljenju vojske će i dalje postojati ali vrv na najlokalnijim mogućim nivoima
Nesto vidim nesto ne, al kako sve ovo sto si napisao => CBDC
Pa kad krene aktivna glad i siromaštvo skupljaće se onlajn kuponi za brašno jebajga, onda ide brojanje sati potrošnje struje i sve tako nežno, fino polako do socijalnog kreditnog skora u obliku CBDC - a. Prošlo je vreme izobilja celte pomiri se sa tim, you will own nothing and you will be happy, opet ponavljam - jedan je endgame, a načina je više pa ako masa bojkotuje jedno zaobići će to tako što će isterati cilj preko druge livade
Ovo mi se kosi s logikom. Ako ti sa svojom nazovi profesionalnom vojskom nisi uspeo da uradiš to što si hteo i dobio si kurac da isteraš oči, ova mobilizacija nije ništa drugo do očajnički potez. Zaprljaće oni ruke, ali sopstvenom krvlju LOL.
Ne kosi se s logikom ako skapiraš da Putin Biden i Xi imaju istog gazdu
I dalje nula argumenata, a puno, baš puno 4chan i reddit palamuđenja. Činjenice, napaćeni brate, ne mišljenja, floskule i teorije zavere. Potvrdi činjenicom bar jednu gomilu govana koju si izasrao u ovih par postova.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Par zemalja pobliže nama možda nastrada od radijacije ako eventualno roknu nešto i tjt.
Par zemalja pobliže nama ali ne i mi COPIUM
Pravoslavlje će nas braniti od radijacije. Ne i Ukre, doduše.
trifors, daj malo argumentacije, to ti trazim, kako, zasto, itd.
ovako dajes samo povrsna predvidjanja bice ovo bice ono, i onda na tome pravis ostalu pricu.
ok, al kako ce biti? zasto?
https://imgflip.com/i/6u59e9
Ma nebitno je sta i kako, ne kazem da misli pogresno, niti je bitno to kod predvidjanja, svi grese. Zanima me argumentacija, sta ga navelo da bude toliko apsolutno siguran, bice ovo
Eh kada bismo svi mogli da budemo neutralni kao Švajcarska ovaj svet bi bio mnogo lepše mesto. Svi smo neutralni, samo su neki neutralniji od drugih.
Tj jel je samo zelja ili zna nesto sto ostali ne znaju, pa da podeli
Može da dođe do nas al mi smo postali bubašvabe haha istrenirao nas uranijum
Brate dal ti stvarno ne vidiš da se Evropa trenutno zabavlja psihološkim operacijama da što pre opere mozak građanima i navede ih da poveruju u nestašicu energije zbog faktora A,B,C kad je zapravo ona veštački proizvedena, a juče prošlo zeleno svetlo za još 5 milijardi (?!) u "ispomoći" onima za koje se zna kako će završiti karijeru - ili asimilacijom ili totalnom destrukcijom. Zašto bi zapad u vreme najveće krize i inflacije davao sve resurse šakom i kapom da ih na kraju jednostavno pokloni neprijatelju? Bez sprdnje, svo to naoružanje se evo u poslednjih 5,6 meseci samo skladišti i čeka na pravi momenat da bude preoteto jer nema tog NATO, AZOV, CIA kao ni bilo kakvog ukrajinskog pešadinca koji će ostati na teritoriji dovoljno dugo nakon što Ruskiji skinu svoje nežne rukavice kojima su se štitili da još ne uprljaju ruke. Pravo prljanje počelo je danas juče kad već, od trenutka mobilizacije.
Nesto vidim nesto ne, al kako sve ovo sto si napisao => CBDC
Haha ali ovi ko trifors sto misle da su ameri neki glupi hamburgeraši a rusi nadljudi odrasli na krompir čorbi, votki i - 40 su mi najludji
Brate koliko god ih mrzio, ovo je vec dugo rat amerike protiv rusije a ne neke ukrajine lol a ameri su korak ispred rusa uvijek, upamti
Gašenje NATO-a ne znači njihovo uništenje već prebacivanje iz jednog oblika u drugi. Mnogi od njih će se prebaciti u neke onlajn metaverse čuvare blockchaina ili ići u misije podizanja servera po raznim Abu Dabijima, jer kao što rekoh nakon rata niko više neće želeti ni da smisli konflikt, a kamoli da plaća porez državi za bilo šta što ima veze s istim. Po mom mišljenju vojske će i dalje postojati ali vrv na najlokalnijim mogućim nivoima
Kao što sam davno Cirku rekao, Ruse videli uživo kad su igrali Zvezda - CSKA, ali ne, to su ubermenš.
Ovo uokviriti, umesto Live, Love, Laugh
Trifors smanji malo propovedanje sta ce biti a pojacaj malo cinjenice kako ce biti
Pa kad krene aktivna glad i siromaštvo skupljaće se onlajn kuponi za brašno jebajga, onda ide brojanje sati potrošnje struje i sve tako nežno, fino polako do socijalnog kreditnog skora u obliku CBDC - a. Prošlo je vreme izobilja celte pomiri se sa tim, you will own nothing and you will be happy, opet ponavljam - jedan je endgame, a načina je više pa ako masa bojkotuje jedno zaobići će to tako što će isterati cilj preko druge livade
Ne kosi se s logikom ako skapiraš da Putin Biden i Xi imaju istog gazdu
I dalje nula argumenata, a puno, baš puno 4chan i reddit palamuđenja. Činjenice, napaćeni brate, ne mišljenja, floskule i teorije zavere. Potvrdi činjenicom bar jednu gomilu govana koju si izasrao u ovih par postova.
Ime tog gazde? Albert Ajnštajn