U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja znam ko je taj gazda al necu da kazem
Činjenica je da zapad plaća svoju propast, a Kina odmerava koliki će deo kolača da iseče. Od toga sam pošao jbg
a ako nemaju? Jel se raspada sve, ima li fallback tome ili je bazirano na dedukciji koja polazi od omnipotentnog vodje koji kontrolise sile na ovome svetu?
Evo da ne čitate zadnjih nekoliko strana, nema smisla. Blagi presek trakforsove dijagnoze:
- Par zemalja pobliže nama možda nastrada od radijacije
- Veštački proizvedena nestašica energije
- Zapadni svet šalje Ukrajini oružje da ga Rusija preotme
- NATO se prebacuje u metaverse čuvare blockchaina
- Putin Biden i Xi imaju istog gazdu
- Zapad plaća svoju propast, a Kina odmerava koliki će deo kolača da iseče
nije zabavno više i poslat ću par eura ako iko okači njegov žiro.
Premišljam se da kažem Izrael jer je poprilično očigledno kako su izazvali prošla dva svetska rata, gle čuda - parama! Ali ajde daću ti mašti na volju msm može da bude i skup svih lovana i centralnih banaka zajedno, BlackRock i Vanguard u fokusu.
Nisi odgovorio na pitanje nego mi odgovaras pretpostavkom ko su taj lucifer i demoni.
Ko je spasitelj?
Ime tog gazde? Tod Hauard.
Ceo ovaj konflikt i nuklearni holokaust koji će uslediti je prouzrokovan činjenicom da PIČKETINA NEĆE DA IZBACI ELDER SKROLS 6. TODE UBAZDO PROKLETA.
Nema eksternog spasitelja brt spasi sebe i svoje bjež na selo ako voliš slobodu, ako ne ondak ostaj tu di si
Vec sam na selu.
Nego ne rece mi ovo jel imas kakve cinjenice ili baziras na nekoj nedokazivoj ideji pa onda od toga izvodis svu ostalu logiku
Ok, hajde da zavrsavamo tu farsu, ja sam gazda svih njih, pa šta.
https://www.statista.com/statistics/1303432/total-bilateral-aid-to-ukraine/
Evo ti brt sve same činjenice, reci mi kako ti je prošla ova zima kad bude jope hajdučki sastanak
A ustvari na selu si biće ti banja
Trifors kako će biti meni ovde u 'gradu'?
Mrzim zapad i njihove igre, ali ovo, s ovom mobilizacijom se može završiti samo ruskim totalnim porazom...
Kako ce biti ove zime, bice sranje jer nemci resili da se razracunavaju sa rusima jer su debili.
Nece biti apokalipse, al bice sranje.
Ali to nema veze sa ovim ostalim sto pricas, da ce ceo “slobodni” svet stati na stranu rusije ili stavec. Postaje poprilicno ocigledno da su upali u govna, ako se nesto desi njima sad to je zabijanje nozeva u ledja, ne udruzena podrska
Da Zapato ali kad, kako...Nema ovde poraza, svi moraju da pobede - makar pred svojima. Ako propadne Evropa, biće u fazonu - jeste, sjebaše nas, ali branili smo demokratiju i poredak; ako propadne Rusija - jeste, ali branili smo pravdu, ceo svet je bio protiv nas.
Graficke poskupele opet, sta nam rade...
smejem se 5 min idi bre petrofile k vragu
to je kako mora da funkcionise miran svet.
moram da napomenem da nemci to ne umeju. oni mogu da pobede jedino ako neko drugi izgubi, kao narod kulturoloski. mnogo su nezgodni za dogovor.
Nemci u fazonu - mnogo smo bre zasrali u prethodnom veku, sad čitav ovaj vek moramo da provedemo ratujući za ispravne i dobr stvari.