Počelo je

1. Počelo je u Crnoj Gori

2. Protesti, govna, padaju vlade. Ili mediji po običaju preteruju.

3. Nisam ispratio najnovija desavanja ali vrv preceruju tj jedu gomna

4. A da li je neko od vas ispratio kako su u zapadnim vestima po komentarima POČELI da pozivaju na ponovno bombardovanje Srbije?

Mene po malo strah da to stvarno ne počne, kao ubeđujem sebe da neće, ali u februaru sam mislio da neće početi u Ukrajini pa sam se zajebao. Ako će negde da počne, počeće kod nas i to me mnogo plaši.

5. Sta pricas ti brt LOL

6. Jes vala, po Španiji se uvelike priča, a ni Francuska nije imuna na glasine.

7. A da li je neko od vas ispratio kako su u zapadnim vestima po komentarima POČELI da pozivaju na ponovno bombardovanje Srbije?

Mene po malo strah da to stvarno ne počne, kao ubeđujem sebe da neće, ali u februaru sam mislio da neće početi u Ukrajini pa sam se zajebao. Ako će negde da počne, počeće kod nas i to me mnogo plaši.

Bolje bi ti bilo da ne širiš paniku među ljude...

8. Uhapsiti Pisem zbog sirenja panike.

9. De dokaze, autore Uz Vetar? Ili je i tebi, kao i autoru Jovo, pričao jedan dobar čovek, kojem mnogo veruješ? Ne bi on tebe slagao.

10. zapadnim vestima po komentarima POČELI da pozivaju na ponovno bombardovanje Srbije

Geografski, Bosna, Hrvatska i Slovenija su zapadne zemlje, tako da je ipak moguće. Moje izvinjenje ako ste mislili na njih.

11. Jaki dokazi komentari na vestima LOL

12. Na klix.ba i index hr komentatori fini ljudi, iz domacinskih kuca, potvrdjujem

13. Pazi pošto što je woke pokret nastao iz preljutog trolovanja kompjuteraša zgubidana radi zajebavanja na internetu pa je to uzelo maha na nivou globalnog sve one nesvrstane podjebavane kao vau vau evo naše religije pa da konačno budemo primećeni da se čuje naš glas da nas bude na mapi itditd, ne bi me čudilo da počnu peticije za ponovno bombardovanje lol e vidi šta rade ovi genocidni srbi pa brate dokle više kako možete da vređate bebe reksu ritu oru to se ponosi bre svojim korenima imaju ajvar mmmm a ovi još i podržavaju putlera mrze zelenskog ama udri ih bajdene

Naravno da pišem gluposti

14. Zajebavate se vi ljudi, tako smo se zajebavali sa tumblr-om, kao to su samo čudaci na internetu, pa vidite ameriku danas.

Nisam mislio na lokalni zapad nego na ameriku, ne mislim da će hrvatska da nas bombarduje

https://www.reddit.com/search/?q=serbia

15. https://www.reddit.com/r/NonCredibleDefense/comments/zj0sik/gather_round_folks_serbia_might_actually_do_the/

Ovo je najblaži stav koji NATOidi zauzimaju, plašim se da kad bi sutra objavili da će da nas bombarduju niko ne bi glas digo da nas spasi...

16. A pritom komentari na redditu su pod konstatnim botovanjem, ovo ne pišu samo ljudi amerikanci, verovatno to pišu i razne agencije.

17. Ne znam jel veci cringe to sto pises ili to sto kacis.

18. jesilitirealan da kacis redit postove eminencija kao sto su "u/NerdSlayer4253" i "Best_DildoEU" kao bilo kakav dokaz sentimenta prema bilo cemu.

redit je septicka jama

nece niko bombardovati srbiju iz vise razloga, od kojih su par najocigledinijih taj sto mislim da nikad nismo imali vlast koju je lakse bilo izmanipulisati (platiti) od strane tog istog natoa da radi upravo ono sto taj nato oce, i da vise nema smisla trositi novce i vojsku na to.

mi smo odavno deo tog natoa i eu, ne sekirajte se, samo sto nismo zvanicni deo bande nego onaj mali u drustvu sto ga svi sutiraju i drkaju, i niko ziv ga ne postuje, koji se sili da ce jednog dana sve da ih prebije, ali sedi tu sa njima jer nema gde.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.